Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76267 Marvel Avengers -adventtikalenteri

 
Viite
3676442
32,19 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 243
LEGO-sarja LEGO® SUPER HEROES
Ikä 7+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Anna lapsille juhlallinen supersankarialoitus LEGO® Marvel Avengers Advent Calendar -kalenterilla, joka sisältää päivittäisiä malleja, minihahmoja ja muita tarvikkeita.


Adventtikalenteri, jossa on 24 lahjaa Marvelin The Avengers -elokuvasta.


Ilahduta kaikkia yli 7-vuotiaita Marvel-faneja tänä jouluna tällä LEGO® Marvel Avengers -adventtikalenterilla (76267). Joulukuun 1. päivänä alkanut hauskuus jatkuu, kunnes viimeinen laatikko avataan.

24 Marvel Avengers -lahjaa
Anna nuorille supersankareille erityinen alku lomalle Marvel Avengersin adventtikalenterin avulla. 24 oven takana on arjen lahjoja, joita lapset voivat löytää ja rakentaa joulun aikana. Kalenterissa on 7 minihahmoa - Okoye, Doctor Strange, Kapteeni Amerikka, Hämähäkkimies, Wong, Iron Man ja Black Widow sekä minimalleja ja tarvikkeita, jotka lapset tunnistavat Marvel Cinematic Universe -elokuvista, mukaan lukien Quinjet ja Hydra Train. . Suuren päivän lähestyessä lapset voivat yhdistää lahjoja ja sukeltaa loputtomiin luoviin supersankariseikkailuihin.

Aloita lomakausi 24 Avengers-lahjalla! Avaa joka päivä eri ovi LEGO® Marvel Avengers Advent Calendarista ja löydä yllätys. Oven takana on 7 minihahmoa, erilaisia malleja ja upeita asusteita Marvel's Avengers -elokuvan teemasta. Kun suuri päivä lähestyy, kerää kaikki lahjat ja luo uudelleen Marvel-elokuvan seikkailunhaluiset kohtaukset.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut