Tietoa
Tuoteluettelo

Jurassic World "Extremely Dangerous Dinosaurs"

 
Viite
3166345
20,85 €
 
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Ikä 3+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus - Turvallisuusvaroitus kaikille paitsi DIUPLO:lle: Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Figuurit ja eläimet

Jurassic World: Camp Cretaceous -animaatiosarjaan perustuva Slash 'N Battle Scorpios Rex -toimintahahmo on saanut inspiraationsa nopeasta, vaarallisesta ja arvaamattomasta dinosauruksesta.

Tässä toimintafiguurissa on dynaaminen kynsitoiminto, "huuhtelu" ja karjunta sekä voimakas hännänpiippaushyökkäys!

Paina ensimmäistä painiketta aloittaaksesi koko käsivarren hyökkäyksen (kurottaudu ja tartu)

Aktivoi "sirppaus" ja karjunta painamalla toista painiketta. Vedä häntää taaksepäin aktivoidaksesi jousikuormitteisen liikkeen ja yllättävän hännänpiiskahyökkäyksen!


Tämä on loistava lahja 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille, erityisesti Jurassic World -faneille ja niille, jotka rakastavat dinosauruksia ja live-toimintaa!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut