Tietoa
Tuoteluettelo

Peli - Crazy Shark

 
Viite
3356123
28,46 €
 
Toimitus: 7-11 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Ikä 5+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Lautapelit

Jännittävä peli koko perheelle, joka vaatii pelaajilta teräviä hermoja, nopeutta ja ketteryyttä. Pelaajat nostavat kortteja, joiden määrä kaloja heidän on vedettävä hain leuoista. Se näyttää yksinkertaiselta, mutta pelin aikana hai säteilee dramaattista musiikkia, joka luo jännitteitä. Hain silmät ja leuat hehkuvat eri väreissä, mikä tehostaa vaikutusta entisestään. Jos et ole tarpeeksi varovainen vetääksesi kalan ulos hain leuoista, se tarttuu käteesi.

Pelisäännöt:
Levitä kortit kuvapuoli alaspäin pöydälle ja laita kaikki kalat hain leukoihin. Vedä sitten kalaa hitaasti ja varovasti hain leuoista ottaen huomioon piirrettyyn korttiin merkitty kalojen lukumäärä ja väri. Tämä tulisi tehdä hyvin hitaasti, hiljaa ja varovasti, jotta haita ei tunneta. Kun hai sulkee hampaansa, ne avautuvat uudelleen ja peli jatkuu.

Setti sisältää:
- Hai
- Kortit
- Kala

Vaatii 3 x 1,5 V AA-paristoa (ei sisälly).

Tämän tuotteen asiakasarvostelut