Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10980 DUPLO® LEGO® DUPLO® Vihreä pohjalevy

 
Viite
2025400
13,46 €
 
Toimitus: 11-18 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 1,5 vuotta+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Vankka perusta pienille rakentajille. Tämä 24x24 kohotettu LEGO® DUPLO® vihreä pohjalevy (10980) antaa pienille vankan vihreän alustan, jolle he voivat rakentaa kekseliäitä mallejaan.
• Monipuolinen ja kestävä. Tässä tukevassa, klassisen vihreän värisessä neliömäisessä alustassa on satoja tasaisin välein olevia korvakkeita, jotka kiinnittyvät hyvin kaikkiin LEGO® DUPLO® -rakennusmalleihin.
• Mitä he rakentavat seuraavaksi? Vie lapset luovien mahdollisuuksien maailmaan rakennusalustalla, joka pitää lohkot turvallisesti missä tahansa kulmassa (jopa ylösalaisin!), mutta joka voidaan myös helposti irrottaa.
• Lahja taaperoille. Anna tämä pikapelisetti syntymäpäivälahjaksi tai muuksi lahjaksi 18 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille taaperoille.
• Katso kuinka ideasta tulee totta! 38 cm pitkä neliön muotoinen LEGO® DUPLO® Green rakennuslevy on ihanteellinen luovaan rakentamiseen, mallien kuljetukseen ja esittelyyn.
• Leikkisä oppiminen. Kaikki LEGO® DUPLO® -leikit on suunniteltu ammattitaidolla inspiroimaan mukaansatempaavia tarinoita, ja niissä on eloisia värejä, erilaisia hahmoja ja paljon yksityiskohtia, jotka antavat ERIKOISIA alun pikkulapsesi elämälle.
• Tasainen laatu. LEGO® DUPLO® komponentit täyttävät tiukat alan standardit, joten ne on helppo nostaa, koota ja purkaa pienten sormien avulla: näin on ollut vuodesta 1969.
• Turvallisuus on taattu. LEGO® DUPLO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, murskataan, pyöritetään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut