Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10954 DUPLO Ensinumerojunani – Opi laskemaan

 
Viite
2018164
15,69 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 23
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 1,5 vuotta+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Esittele pienet numerot LEGO® DUPLO® Ensimmäinen numerojunani – Opi laskemaan (10954). Tässä klassisen numerojunan uudessa versiossa on entistä värikkäämpää viihdettä.

• 10 numeropalkkaa, joita kuljetetaan työntövaunuissa, ja LEGO® DUPLO® poika-, tyttö- ja koirahahmot innostaakseen mielikuvitukselliseen roolipeliin.

• Lapset kehittävät hienomotorisia taitoja ajamalla junaa ja lisäämällä, poistamalla, pinoamalla ja lajittelemalla numerohahmoja. Kun lapset tutkivat leikin mahdollisuuksia, he alkavat oppia väreistä ja numeroista.

• Suloisten hahmojen ja värikkäiden, helposti otettavien lohkojen ansiosta Numerojuna on ihanteellinen 18 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille taaperoille ja vanhemmille, jotka haluavat auttaa lapsiaan saavuttamaan koulutustason.

• Leikkisetin korkeus on 10 cm ja pituus 47 cm, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO® DUPLO® -sarjoihin inspiroimaan vieläkin mielikuvituksellista leikkimistä.

• Taaperoystävällinen julistematto on painettu luonnollisen kokoisella leikkisarjalla, joka näyttää, kuinka juna kootaan yksittäisistä kappaleista.

• Kaikki LEGO® DUPLO® -leikit on suunniteltu asiantuntevasti nerokkailla ominaisuuksilla, jotka kannustavat esteettömään opettavaiseen leikkiin, jonka vanhemmat voivat jakaa pikkulastensa kanssa.

• LEGO® DUPLO® -leikit täyttävät alan korkeimmat laatuvaatimukset, ja niiden palikat on helppo poimia, koota ja purkaa pienillä sormilla – näin on ollut vuodesta 1969!

• LEGO® DUPLO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut