Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10423 DUPLO Town Rakennettavat tunnefiguurit

 
Viite
3741390
40,79 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 71
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 3+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
LEGO® 10423 DUPLO Town Rakennettavat tunnefiguurit
40,79 €

Muokattava LEGO® DUPLO® roolilelu esikoululaisille


Täytä taaperoiden leikkiaika luovalla ilolla LEGO® DUPLO® Town Buildable Emotionsilla (10423). Uteliaat pienet tietävät, että ihmiset ovat erilaisia, ja tämä ystävyyslelu auttaa heitä ymmärtämään, että vaikka olemme kaikki erilaisia, voimme olla ystäviä.

Tässä muokattavassa lelussa on 71 lohkoa ja osaa, mukaan lukien 5 peruukkilohkoa ja 1 pyörillä varustettu alusta 5 hahmon rakentamiseksi. Pikkulasten mielikuvitus pääsee lentämään, kun he luovat erilaisia ystävällisiä hahmoja vaihtamalla ja yhdistämällä vartaloja, jalkoja, kasvoja ja hiuksia. 10 eri kasvopalkin avulla pienet voivat ilmaista hahmojen tunteita ja selittää, mitä kukin ilme tarkoittaa. Setti tarjoaa myös aikuisille loistavan mahdollisuuden puhua pienille siitä, että jokainen on omalla tavallaan upea!

Rakennussarja, jossa on mielenkiintoisia muotoja värikkäitä palikoita, jotka on suunniteltu pienille sormille tutkittavaksi, antaa pienille mahdollisuuden luoda rajoituksetta.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut