Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10914 DUPLO klassinen iso tiililaatikko

 
Viite
2000996
38,38 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 85
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 2+
Vauvan lelujen turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Motivoi pieniä kykyjä tällä taaperoystävällisellä LEGO® DUPLO® palikoilla ja kappaleilla. Rajaton välitön luovuus avaa monia koulutusmahdollisuuksia.

• Herätä lasten mielikuvitus 85 värikkäällä palikalla ja paljon hauskoja, tuttuja osia - ikkuna ja 1-3 numeropalkkaa. Lapset eivät koskaan lakkaa leikkimästä ja oppimasta tämän monipuolisen lelun kanssa.

• Nykyaikaisesti suunnitelluilla rakennuksilla, hahmoilla ja esineillä vanhempien ja huoltajien on helppo auttaa pieniä saavuttamaan oppimisensa huippuja rakentamalla, luomalla ja haaveilemalla yhdessä.

• Tämä opetuslelu taaperoille, jossa on pienille käsille suunniteltuja palikoita, on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai muu tilaisuuslahja 18 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

• Värikäs sarja palikoita, kappaleita, numeroita ja ihmisiä mahtuu mukavasti keltaiseen säilytyslaatikkoon, jossa on LEGO® DUPLO® -tyylinen 8-piikkinen kansi.

• Yhdistä sisältöä muihin DUPLO-sarjoihin saadaksesi entistä hauskempaa.

• Paristoja ei tarvita. Pikapeli alkaa välittömästi. Lasten jatkuvasti kasvava mielikuvitus riittää jatkuvaan viihteeseen.

• Yksinkertaiset ohjeet antavat vanhemmille ja taaperoille ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen. Ja kun aloitat, luova rakentaminen, kekseliäs roolileikki ja oppiminen eivät lopu koskaan.

• LEGO® DUPLO® -leikit ovat loistava lahja esikoululaisille. Ne on suunniteltu huolellisesti ja ne sopivat ihanteellisesti aloitteleville rakentajille tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia simulointiin ja rajoittamattomaan leikkiin pienimmille.

• LEGO® DUPLO® rakennuslelut täyttävät alan korkeimmat standardit, joten pienten käsien on helppo poimia, koota ja purkaa palikoita – vuodesta 1969!

• LEGO® DUPLO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, purretaan ja testataan kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että DUPLO-rakennuslelusi täyttää korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut