Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10931 DUPLO kaupunkiauto- ja tela-alustainen kaivinkone

 
Viite
2003720
15,72 €
 
Toimitus: 9-14 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 20
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 2+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Vanhemmat ja esikoululaiset luovat rakennustyömaatarinoita yhdessä LEGO® DUPLO® Trukki- ja tela-alustaisen kaivinkoneen (10931) kanssa. Löytämällä esteettömän leikin lapset kehittävät taitoja, jotka kestävät koko elämän.

• Mukana 2 modernia rakennusfiguuria, työntökippi, työntökaivukone pyörivällä kauhalla ja lelukivi, jonka lapset voivat avata.

• Vanhemmat ja huoltajat auttavat pientä rakentajaansa kehittämään taitojaan osallistumalla itse rakennustyömaan hauskanpitoon. Kun lapset käyttävät ajoneuvoja, he kehittävät hienomotorisia taitoja ja ongelmanratkaisutaitoja.

• Jos etsit parasta lelua kasvavalle taaperollesi, tämä työmaasetti on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka herättävät uteliaisuutta ja inspiroivat lapsia 2-vuotiaasta alkaen.

• Kuorma-auton mitat ovat yli 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä, kun taas kaivinkoneen mitat ovat yli 12 cm korkeat, 18 cm pitkä ja 7 cm leveät. ihanteellinen pieniin käsiin tarttumiseen ja asettamiseen.

• Paristoja ei tarvita. LEGO® DUPLO® kuorma-auto- ja telakaivukoneleikkisarja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten välitön, luova hauskuus ei lopu koskaan!

• Selkeät ohjeet auttavat maksimoimaan hauskuuden ja taitojen kehittämisen, joten vanhemmat ja taaperot saavat varmasti kaiken irti monipuolisesta leikkisarjasta heti pakkauksesta otettuna.

• LEGO® DUPLO® -leikit on suunniteltu ilahduttamaan, herättämään uteliaisuutta ja inspiroimaan taaperoiden mielikuvitusta. Tutut kohtaukset, hauskat hahmot ja lapsiystävälliset osat vapauttavat pikkulasten mielikuvituksen esteettömällä leikillä.

• Vuodesta 1969 lähtien taaperoille tarkoitetut LEGO® DUPLO® -lelut ovat täyttäneet alan korkeimmat standardit. Tämä tekee niistä täydellisen tarttumiseen, yhdistämiseen ja erottamiseen pienillä sormilla - joka kerta.

• LEGO Group heittää, lämmittää, murskaa, kiertää ja analysoi LEGO® DUPLO® -leikkisarjojen muodostavia palikoita ja paloja varmistaakseen, että jokaisen pienen rakentajan lelut täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut