Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10909 DUPLO Classic Sydämenmuotoinen laatikko

 
Viite
2022341
15,19 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 80
LEGO-sarja LEGO® DUPLO
Ikä 1,5 vuotta+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Pienet rakentajasi rakastavat tätä värikästä LEGO® DUPLO® palikoita. Tämä monipuolinen setti sisältää 15 hauskaa mallia, ja se on täynnä luovia mahdollisuuksia kaikille pienimmille rakentamisen vapautta rajoittamatta.

• 80 taaperoystävällisen palikan avulla voit rakentaa 15 yksinkertaista ja hauskaa mallia, kuten talo, jäätelö, valas, kukka... Lisäksi lapset kehittävät elinikäisiä taitoja rakentaessaan, leikkiessään ja luoessaan.

• Pidä hauskaa ja opi pienten rakentajien kanssa. Aloita 15 yksinkertaisella kuviolla. Pyydä heitä laittamaan "rakkaus" LEGO®-kirjaimista suosikkimallinsa eteen (ehkä jäätelöä?). Auta sitten heitä luomaan mielikuvituksensa avulla!

• Tämä taaperoille tarkoitettu opettavainen lelu, jossa on ihastuttavia, värikkäitä kuvioita, jotka on tehty pienille käsille suunnitelluista palikoista, ja se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai tilaisuuslahja 18 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille pojille ja tytöille.

• Taaperolapset tunnistavat jokaisen 15 suloisesta mallista, joita he kohtaavat jokapäiväisessä elämässä. Yhdistä palikat muihin LEGO® DUPLO® -sarjoihin saadaksesi entistä enemmän mahdollisuuksia.

• Paristoja ei tarvita. Rakentamisen hauskuus riippuu lasten mielikuvituksesta - joten se ei lopu koskaan! Kätevä, paristoton lelu kehittää lasten hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisutaitoja sekä avaa leikkimahdollisuuksia.

• Avaa laatikko ja aloita pelaaminen heti. Yksinkertaiset ohjeet vanhemmille ja taaperoille yksinkertaisten mallien rakentamiseen. Ja kun lapset alkavat rakentaa, hauskuus ei lopu koskaan!

• LEGO® DUPLO® -leikit ovat mahtavia lahjoja taaperoille. Ne rohkaisevat hillittömään leikkiin ja auttavat kehittämään taitoja tosielämän tarinoiden, tuttujen hahmojen, söpöjen eläinten ja kekseliäisen viihteen avulla.

• Esikouluikäisten LEGO® DUPLO® opetuslelut täyttävät alan korkeimmat standardit, joten pienten käsien on helppo poimia, koota ja purkaa ne – näin on ollut vuodesta 1969!

• LEGO Group heittää, taivuttaa, kiertää, lämmittää, taivuttaa, repiä ja vääntelee LEGO® DUPLO® palikoita ja kappaleita varmistaakseen, että jokainen pienen rakentajan DUPLO-leikkisarja täyttää korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota tai purra, sillä lapsi voi tukehtua tai hengittää ne! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun pakkaustiedot eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Pelaa vain aikuisen valvonnassa. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut