Tietoa
Tuoteluettelo

Swing Didicar, SI2000Y (keltainen)

 
Viite
317669
64,79 €
 
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja BigjigsToys
Väri Keltainen
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Käytä vain aikuisen valvonnassa. On tarpeen käyttää suojavarusteita (kypärä, käsineet, polvisuojat, kyynärsuojat jne.). Älä käytä liikennealueilla. Huomio: lelu vaatii hyvää taitoa, joten on tärkeää ryhtyä kaikkiin varotoimiin, jotta lapsi ei putoa, törmää ja loukkaa itseään tai kolmansia osapuolia.
Tuotekategoria Skootterit
Swing Didicar, SI2000Y (keltainen)


Ainutlaatuisten liikeominaisuuksiensa ansiosta keinumobiili antaa lapsillesi mahdollisuuden kokea suurta iloa, vapauttaa ylimääräistä energiaa ja kehittää lihaskuntoa. Se poikkeaa muista liikkuvista leluista liikkeeltään, rakenteeltaan tai ulkonäöltään. Se on täysin erilainen skootteri, fantastisen ohjattava, turvallinen, erittäin hauska ja helppokäyttöinen.

Didicar-keinu painaa vain 3,8 kg, joten se on helppo nostaa, kantaa ja säilyttää, ja vaikka se on niin kevyt, sen vankka rakenne kestää jopa 120 kg.

SWINGISSÄ ei ole moottoria, ei polkimia, eikä sen tarvitse koskaan ladata akkuja. Eturungon erityinen muotoilu muuttaa keskipako- ja maan vetovoimat SWINGin käyttövoimaksi. Istu vain istuimelle, aseta jalkasi sille varattuun paikkaan ja aloita ohjauspyörän kääntäminen. Tee aluksi liikkeet suuremmalla amplitudilla ja SWING alkaa liikkua erittäin helposti. Kun olet vauhdissa, mitä enemmän liikut, sitä nopeammin SWING liikkuu. Pysähdy asettamalla jalkasi juoksualustalle. Käännä ohjauspyörää ja samalla liikkeillä ajat taaksepäin.

Et usko kuinka hauskaa se on ennen kuin kokeilet sitä.
Saatavilla olevat värit - sininen, vihreä, violetti, pinkki, punainen, keltainen.
Painorajoitus: 120 kg.

Tunnus: SI2000Y
Tämän tuotteen asiakasarvostelut