Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76389 HARRY POTTER™ Tylypahkan™ Salaisuuksien kammio

 
Viite
2018349
119,89 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1176
LEGO-sarja LEGO® HARRY POTTER
Ikä 9+
Varoitus hienoista yksityiskohdista Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Suuri modulaarinen LEGO® Harry Potter™ Tylypahkan™ salaisuuksien kammio (76389) -leikkisarja on monipuolinen, ainutlaatuinen lelu, joka ilahduttaa kaikkia Harry Potter -elokuvien faneja.

• 10 minihahmoa: Harry Potter, Ginny Weasley, Tom Riddle, Colin Creepy, Justin Flinch-Fletch, Luna Geranore™, Gilderoy Lockhart, Alb Dumbledore™, professori Sinistra ja Almost Headless Nick.

• Useat ominaisuudet täynnä olevat huoneet ja tutut minihahmot tarjoavat lapsille loputtomasti mahdollisuuksia leikkiä suosikkikohtauksiaan ja luoda omia tarinoitaan.

• Tämän maagisen modulaarisen järjestelmän avulla yli 9-vuotiaat lapset voivat yhdistää muita huoneita ja luoda täydellisen Tylypahkan linnan.

• Sarjan korkeus on 40 cm, leveys 40 cm ja syvyys 11 cm, ja se on helppo yhdistää LEGO® Harry Potter™ -sarjojen kanssa lisäämään hauskanpitoa.

• Melkein päätön Nick on ainutlaatuinen pimeässä hohtava tumma minihahmo. Joustava Basilisk, jossa avautuvat leuat, pääosa 2 kääntönivelellä ja häntä, joka koostuu 3 uudelleen rakennettavasta osasta.

• Eksklusiivinen kultainen Voldemort™-minihahmo juhlistaa LEGO® Harry Potter™ maagista 20-vuotispäivää. Se sisältää myös 6 satunnaista kerättävää velhokorttilaattaa (lapset voivat kerätä yhteensä 16).

• LEGO® Harry Potter™ -leluissa on suosikkihahmoja, upeita olentoja ja tuttuja paikkoja suosituista elokuvista. Se on täydellinen lahja lapsille, jotka haluavat osallistua maagisiin elokuvaseikkailuihin.

• LEGO® rakennussarjat täyttävät alan korkeimmat laatustandardit varmistaen aina tasaisen laadun, yhteensopivuuden sekä ihanteellisen liittämisen ja erottamisen – vuodesta 1958.

• LEGO® komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät vaativat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria -
Tämän tuotteen asiakasarvostelut