Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76402 HARRY POTTER™ Tylypahka™: Dumbledoren toimisto

 
Viite
2027501
80,76 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
LEGO-sarja LEGO® HARRY POTTER
Ikä 8+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• 4 tasoa Tylypahkan™ taikuutta. LEGO® Harry Potter™ Tylypahka: Dumbledoren toimisto (76402) on täynnä ominaisuuksia, jotka inspiroivat pienten velhojen ja noitien mielikuvitusta.

• Suosittuja hahmoja. Sisältää 6 minihahmoa: Harry Potter™, Hermione Granger™, Albus Dumbledore™, Severus Kalkaros™, Argus Flitch ja Madam Pinc.

• Aitoja seikkailuja. Tutut huoneet, joista jokainen on täynnä elokuvien ikonisia esineitä, kuten Harryn näkymättömyysviitta, Ajatusseula, Gryffindorin miekka, Lajitteluhattu ja Kettuvauva.

• Lahja uskollisille faneille. Tee maaginen syntymäpäivä, loma tai tilaisuus lahja 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille Harry Potter™ -faneille

• Useita tapoja pelata. 39 cm korkea, 19 cm leveä ja 9 cm syvä monikerroksinen setti sisältää useita paikkoja, joista jokainen on täynnä maagisia ideoita ja inspiraatiota.

• Magical Modality – Tämä lelu on osa sarjaa, jotka voidaan yhdistää Tylypahkan linnaksi. Mukana on myös kolme satunnaista kerättävää velhokorttia (yhteensä 16).

• Mukaansatempaava rakennuskokemus. Ilmaisen LEGO® Building Instructions -sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkastella, zoomata ja kiertää rakentamaansa mallia.

• Runsas valikoima. LEGO® Harry Potter™ -leikkisarja tarjoaa pieniä velhoja, noidia ja peikkoja suosikkihahmoineen, tuttuine paikoineen ja maagisia seikkailuja.

• Taattu laatu. LEGO® komponentit täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat johdonmukaisia, yhteensopivia ja helppo liittää ja irrottaa joka kerta.

• Turvallisuus on taattu. LEGO® komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut