Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71407 SUPER MARIO Super Mario Bros. Kissan puku ja jäätorni

 
Viite
2028540
90,98 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 494
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 7+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Jäätä sulavia seikkailuja. Herätä lasten mielikuvitus Persicute Cat -asun ja jäätornin laajennussetillä (71407), jossa on rakennettava torni ja paljon kolikoiden keräilyhaasteita.

• 3 LEGO® Super Mario™ -hahmoa. Cat Goomba, Kamek ja Toad LEGO®-leluhahmot vuorovaikutukseen LEGO® Peach™:n kanssa (hahmo ei sisälly)

• Kissaasu. Puku aktivoi LEGO® Persicute™:n ainutlaatuiset reaktiot, mutta pukeutuessaan hän voi kiivetä torniin ja voittaa digitaalisia kolikoita.

• Hauskoja haasteita. Kosketa kolikkopalaa "jäästä", tartu keltaiseen hedelmään, lyö "jää" tornista, aktivoi POW-lohko ja lyö Kamek pois tornista ja vapauta rupikonna jääpiiristä.

• Lahja yli 7-vuotiaille lapsille. Anna tämä 494-osainen setti syntymäpäivä- tai lomalahjaksi edistyneille lapsille, joilla on jo leikkimiseen tarvittava LEGO® Super Mario™ -aloitussetti (71360, 71387 tai 71403).

• Rakenna uudelleen ja korjaa virheitä. Tämä modulaarinen setti on 35 cm korkea, 32 cm leveä ja 20 cm syvä, ja se on yhteensopiva muiden LEGO® Super Mario™ -leikkisarjojen kanssa.

• Lisäsovellus. Lataa LEGO® Super Mario™ -sovellus saadaksesi rakennusohjeita, luovaa inspiraatiota ja paljon muuta. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.

• Kasvata luovuutta. LEGO® Super Mario™ -pelisetit on suunniteltu pelattavaksi yksin tai ystävien kanssa, ja ne tarjoavat tuntikausia hauskoja kolikoiden keräämistä ja loputtomia luovia haasteita, kun lisäät ja rakennat niitä uudelleen.

• Korkealaatuinen. Vuodesta 1958 lähtien LEGO®-komponentit ovat täyttäneet tiukat alan laatustandardit, jotta ne voidaan yhdistää helposti ja luotettavasti.

• Turvatakuu. LEGO® palikoita ja paloja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut