Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71406 SUPER MARIO Yoshin lahjatalon lisäsetti

 
Viite
2028538
29,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 246
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 6+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Tervetuloa Yoshin lahjataloon (71406). Täydennä LEGO® Super Mario™ -aloitussettiäsi tällä bonuslahjoilla, jossa on legendaarinen Super Mario™ -hahmo Yoshi.

• 2 LEGO® Super Mario™ -leluhahmoa. Yoshi ja Monty the Mole, joiden kanssa LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ tai LEGO® Persicute™ voivat olla vuorovaikutuksessa (huomaa: nämä kolme hahmoa eivät sisälly toimitukseen).

• Hauskoja peliominaisuuksia. Ovi, sänky, postilaatikko kirjeellä, takka, puu tärisevällä hedelmällä, punainen hedelmä, vihreä hedelmä ja lahjalaatikko hedelmien antamiseen.

• Lahjakaruselli. Pyöritä LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ tai LEGO® Twisted™ karusellia, kunnes hedelmä muuttuu kullankeltaiseksi, ja kerää lisää kolikoita, kun ne "syövät" hedelmän.

• Lahjaidea yli 6-vuotiaille lapsille. Lahjoita tämä 246-osainen setti lomille tai mihin tahansa tilaisuuteen edistyneille lapsille, joilla on jo leikkimiseen tarvittava LEGO® Super Mario™ -aloitussetti (71360, 71387 tai 71403).

• Rakenna uudelleen ja korjaa virheitä. Tämä 12 cm korkea, 26 cm leveä ja 13 cm syvä modulaarinen setti on yhteensopiva muiden LEGO® Super Mario™ -leikkisarjojen kanssa.

• Lisäsovellus. Lataa LEGO® Super Mario™ -sovellus saadaksesi rakennusohjeita, inspiroivia ideoita ja paljon muuta. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.

• Loputtomat mahdollisuudet. LEGO® Super Mario™ -pelisetit on suunniteltu pelattavaksi yksin tai ystävien kanssa, ja ne tarjoavat tuntikausia kolikoiden keräämisen hauskoja ja loputtomia luovia haasteita, kun lisäät ja rakennat niitä uudelleen.

• Laatutakuu. Vuodesta 1958 lähtien LEGO® rakennuspalikat ja osat ovat täyttäneet alan korkeimmat laatuvaatimukset varmistaakseen, että ne liittyvät aina luotettavasti.

• Turvallisuus etusijalla – LEGO® komponentit testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla sen varmistamiseksi, että ne täyttävät vaativat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut