Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71421 Super Mario™ Kong Dixie Jungle Fun -lisäsetti

 
Viite
3642163
22,35 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 174
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 7+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

LEGO® Super Mario™ -lisäosasarjan avulla lapset voivat vierailla Donkey Kongin kodissa viidakossa ja soittaa musiikkia Kong Dixin ja Screamin kanssa.


Anna musiikin virrata vapaasti Kongon aasiviidakossa!


LEGO® Super Mario™ Kong Dixie Jungle Fun Playsetin (71421) avulla lapset voivat matkustaa Donkey Kongin viidakkokotiin pitämään hauskaa musiikista. Se sisältää Dixie the Kong- ja Scream the Parrot -hahmot, rakennettavan näyttämön, viidakkokoristeet sekä musiikki-instrumentit ja laitteet. Aseta LEGO® Mario™, LEGO® Luigi tai LEGO® Persicuta (figuurit eivät sisälly toimitukseen) lavan keskelle ja kierrä niitä aktivoidaksesi musiikkiäänet yhdistettyjen lavatasojen pyöriessä. Huomaa: Interaktiivinen pelaaminen vaatii aloitussarjan 71360, 71387 tai 71403.

Lisäsovellus

Lataa LEGO Super Mario -sovellus saadaksesi rakennusohjeita ja muita hauskoja ominaisuuksia, jotka inspiroivat lasten luovuutta.

Lahja idea

Tämä keräilyleikkisarja on loistava lahja paitsi 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka rakastavat musiikkia ja eläimiä, myös aikuisille Donkey Kong -faneille, jotka elävät nostalgisissa muistoissa! Näiden ja monien muiden LEGO Super Mario -laajennussarjojen avulla fanit voivat laajentaa, rakentaa ja luoda ainutlaatuisia tasoja ja kerätä kolikoita samalla, kun he voivat uppoutua rajattomaan peliin.

Lähde musiikilliseen seikkailuun Kongon aasin viidakoissa. Matkusta viidakkoon ja nappaa bongeja. Nouse lavalle Konge Dixin, Screaming Parrotin kanssa ja aloita soittaminen. Yhdessä voit luoda ainutlaatuista musiikkia... ja ansaita kolikoita!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut