Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 71387 SUPER MARIO™ Adventures Luigin aloitussetin kanssa

 
Viite
2019609
50,04 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 280
LEGO-sarja LEGO® SUPER MARIO
Ikä 6+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Esittele Super Mario™ -faneille fyysinen LEGO® Super Mario™ -universumi tällä Adventures with Luigi -aloitussetillä (71387), joka sisältää interaktiivisen LEGO® Luigi™ -hahmon hauskaa interaktiivista leikkimistä varten.

• LEGO® Luigi™ sisältää värisensorin, LCD-näytön erilaisille liikereaktioille ja kaiuttimen, joka toistaa klassisia ääniä sekä musiikkia ja videopelejä.

• Matkusta LEGO® Luigin™ kanssa aloitusputkesta maalipylvääseen keräämällä digitaalisia kolikoita pyörimis- ja lentotehtäviä varten ja vuorovaikutuksessa ? lohko- ja pinkki Yoshi-, Boom Boom- ja luu Goomba -figuurit.

• Torniympäristössä runsaasti pähkinänväriset palikat laukaisevat erilaisia reaktioita LEGO® Luigista™.

• Tämä modulaarinen 280-osainen LEGO® rakennussetti on hauska syntymäpäivä- tai lomalahja kekseliäille 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Se voidaan rakentaa uudelleen ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ -sarjoihin monin eri tavoin.

• 2 x AAA-paristolla (ei sisälly toimitukseen) saatava LEGO® Luigi™ -hahmo tarjoaa erittäin interaktiivisen pelikokemuksen, koska se reagoi välittömästi pelaajien toimintaan ja palkitsee luovuuden.

• Ilmainen LEGO® Super Mario™ -sovellus tarjoaa rakennusohjeita, luovia vinkkejä ja turvallisen alustan lapsille ideoiden jakamiseen. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.

• LEGO® Super Mario™ -keräilypelisetit herättävät ikoniset Super Mario -hahmot henkiin ja antavat faneille rajattomasti tapoja laajentaa, rakentaa, muokata ja luoda omia ainutlaatuisia tasoja.

• LEGO® palikat ja osat täyttävät tiukat alan standardit varmistaakseen, että ne sopivat yhteen ja yhdistyvät helposti ja lujasti – olemme tehneet sitä vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® komponentit testataan lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut