Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76989 Creator Expert Horizon Forbidden West: Tallneck

 
Viite
2026807
84,59 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1222
LEGO-sarja LEGO® IKONIT
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Luo Horizonin ikimuistoisin vaihto Forbidden Westistä. Astu salaperäiseen, konevetoiseen maailmaan tämän yksityiskohtaisen LEGO® Tallneck -näyttömallin (76989) avulla.
• Aloy ja Watcher. Horizonin Aloy LEGO® -minihahmossa on jousi ja rakennettava keihäs, kun taas Watcher-hahmossa on valittavana siniset, keltaiset tai punaiset silmät.
• Aidot Tallneck-ominaisuudet. Levyn muotoinen pää, niskasta ulkonevat antennit, häntämäiset lisäkkeet ja pitkät Tallneck-jalat on luotu LEGO®-tyyliin.
• Esittelyteline tutuilla Horizon maisemayksityiskohtilla. Rakenteilla oleva koivunoksa, korkea ruoho, ruosteinen liikennevalo ja sen ympärille kietoutunut köynnös.
• Lahjaidea Horizon-faneille. Hemmottele itseäsi tai anna tämä 1 222-osainen LEGO®-setti syntymäpäivä- tai lomalahjaksi luovalle ystävälle, joka rakastaa Horizon-pelisarjaa.
• Kokoelmamalli. Rakennettavan Horizon Tallneckin mitat ovat yli 34 cm korkea, 9 tuumaa (23 cm) leveä ja 17 cm syvä.
• Johdonmukainen opas. Mukana on kirjanen, joka sisältää kuvitetut rakennusohjeet ja tarinan siitä, kuinka LEGO®-suunnittelijat loivat Horizon-universumia ilmentävän mallin.
• Keräilyt LEGO®-setit aikuisille. Tämä setti on osa LEGOn rakennussarjoja aikuisille, jotka nauttivat välittömistä ja tietoisista aktiviteeteista rentoutuakseen ja rentoutumiseen.
• Korkein laatu. LEGO® palikat ja osat täyttävät alan tiukat laatustandardit varmistaakseen, että ne yhdistyvät luotettavasti ja lujasti kestäviksi malleiksi.
• Turvallisuustakuu. LEGO® komponentit testataan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut