Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10281 ICONS Bonsai-puu

 
Viite
2013998
45,42 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 878
LEGO-sarja LEGO® CREATOR EXPERT
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• LEGO® Bonsai Tree 10281 -mallirakennussarja on ainutlaatuinen lahja tai yhteisöprojekti niille, jotka nauttivat bonsaipuista, -kasveista tai luovasta rakentamisesta LEGO-osien avulla.

• Vaihdettavilla osilla, joten voit koristella Bonsai-puumallin klassisilla vihreillä lehdillä tai hedelmäisillä vaaleanpunaisilla kirsikankukilla.

• Katso söpö sammakko piiloutumassa vaaleanpunaisiin kukkoihin. Kun tämä tyylikäs puu on rakennettu, se on helppo esitellä suorakaiteen muotoisen ruukun ja puisen näköisen LEGO®-säleikön avulla.

• Tämä LEGO® Bonsai -puu on ihanteellinen aikuisille, jotka nauttivat jännittävistä LEGO-rakennusprojekteista. Se on myös loistava syntymäpäivälahja tai lahja Bonsai-ystäville mihin tahansa tilaisuuteen tai luovista projekteista pitäville.

• Mitat 18 cm korkea, 21 cm pitkä ja 20 cm leveä.

• Molemmat lehtisarjat voidaan järjestää haluamallasi tavalla, mikä tekee jokaisesta koristeesta ainutlaatuisen. Muuta värejä vuodenaikojen vaihtuessa luodaksesi katseenvangitsijan sisustuksen kotiisi tai toimistoosi.

• LEGO®-fanit rakastavat löytää täysin uusi tapa rakentaa tutkimalla ainutlaatuisia muotoja ja värejä tässä Bonsai Tree Building Kit -sarjassa.

• LEGO® Bonsai Tree on osa LEGO Botany Collection -kokoelmaa. Tämä innovatiivinen kokoelma koostuu useista esineistä, jotka on valmistettu kasviperäisestä muovista, joka on valmistettu kestävästi kasvatetusta sokeriruo'osta.

• LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan korkeimmat standardit varmistaen tasaisen laadun, yhteensopivuuden sekä luotettavan liittämisen ja erottamisen joka kerta – vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut