Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10295 ICONS Porsche 911

 
Viite
2018444
139,59 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1458
LEGO-sarja LEGO® CREATOR EXPERT
Ikä 18+
Varoitus hienoista yksityiskohdista Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Pakene arkea tämän jännittävän rakennusprojektin avulla. LEGO® Porsche 911 (10295) -malliautorakennussarja on täydellinen valinta aikuisille, jotka etsivät uutta, välitöntä projektia.

• Katso kaikki Porsche 911:n ominaisuudet, mukaan lukien takaosan ilmajäähdytteinen litteä kuusimoottori, toimiva ohjaus, vaihdevipu, seisontajarruvipu ja kallistuvat istuimet.

• Minkä mallin aiot rakentaa? Turbomalli tai Targa irrotettavilla kattopaneeleilla, jotka mahtuvat etupellin alle.

• Porsche 911 Turbo -mallissa on taka-akseli, integroitu suojapeite sekä turboahdettu ja välijäähdytetty moottori.

• Porsche 911 Targa -mallissa on irrotettava katto, joka sopii etupellin alle, ja klassinen Targa-nauha, jossa on takaikkuna kuljettajan takana.

• Erityisesti klassisten autojen ja Porsche-faneille suunniteltu edistyksellinen rakennussarja sisältää lehtityylisiä ohjeita ja inspiroivia suunnitteluyksityiskohtia.

• Porsche 911 -mallin auton mitat ovat yli 10 cm korkeat, 35 cm pitkät ja 16 cm leveät.

• Etsitkö parasta lahjaa klassisen auton fanille? Tämä Porsche 911 -keräilymallisarja on loistava valinta. Se on suunniteltu erityisesti aikuisille LEGO®-faneille, jotka arvostavat upeaa muotoilua.

• LEGO® rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne erottuvat jatkuvasta laadustaan, yhteensopivuudestaan sekä helposta liittämisestä ja erottamisesta aina vuodesta 1958 lähtien.

• Turvallisuus ja laatu ovat etusijalla LEGO®-osia luotaessa. Siksi ne on testattu perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli ei ole vain kaunis, vaan myös vahva.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut