Tietoa
Tuoteluettelo

TOMMEE TIPPEE säiliö vaipoille Sangenic Twist&Click, valkoinen, 85100102

 
Viite
3044340
34,18 €
 
Toimitus: 5-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja TOMMEE TIPPEE
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria Vauvanhoitotuotteet

Ei epämiellyttäviä hajuja: jokainen vaippa rullataan ja kääritään yksitellen, joten epämiellyttävä haju ei haihdu edes kantta avattaessa.

Taattu suoja mikrobeja vastaan: monikerroksinen antibakteerinen kalvo GREENFILM™ tuhoaa 99 % kaikista vaarallisista mikrobeista, kuten E. colista ja Staphylococcus Aureuksesta.

Nyt vielä vihreämpää: Twist & Click vaippasäiliöt ja täyttöpatruunat on valmistettu 98 % kierrätetystä ja täysin kierrätettävästä muovista, ja GREENFILM™ antibakteerinen kalvo on kestävästi peräisin sokeriruo'osta.

GREENFILM™ monikerroksinen antibakteerinen kalvo: saman paksuinen kuin ennen, mutta nyt valmistettu biopohjaisista kestävistä lähteistä.

Säästää tilaa: tähän vaippasäiliöön mahtuu jopa 28 vaippaa (koko 2-5 kg), joten sitä täytyy tyhjentää harvemmin. Tasainen kansi avautuu kätevästi mitä tahansa seinää vasten, joten se löytää helposti paikkansa kotona.

Tähän vaippasäiliöön suositellaan Tommee Tippee Twist & Click -patruunoita.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut