Tietoa
Tuoteluettelo

ON AVN Avenger TITAN HERO, 30 cm, lajitelma.

 
Viite
2946249
27,15 €
 
Toimitus: 5-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hasbro
Ikä 4-10 vuotta
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Figuurit ja eläimet
Liity suosikkisankareihisi ja pahiksiesi The Avengers -maailmasta ja taistele maailmankaikkeuden kohtalon puolesta! Kuvittele lähteväsi seikkailuun Avengers-hahmojen, ajoneuvojen ja Marvel-universumin inspiroimien roolileikkisarjojen kanssa. Tuo klassisen sankarihahmon avulla vaikuttavimmat elokuvakohtaukset todellisuuteen ja taistele maailmankaikkeuden kohtalon puolesta! Figuurin koko on 30 cm.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut