Tietoa
Tuoteluettelo

Makaava ulkotuoli Taittuva, musta

 
Viite
3744436
41,99 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja OKE
Materiaali - Metalli
Väri - Musta
Tyyppi - Tuoli
Kotitilaa Ala
Paino pakkauksen kanssa, kg 17
Tuotekategoria Ulkokalusteet
Makaava ulkotuoli Taittuva, musta
41,99 €

Esteettinen ja toimiva lepotuoli ulkoiluun.

Fold moniasentoinen tuoli on suunniteltu odotuksiasi ajatellen. Toimiva mekanismi ja ainutlaatuinen muotoilu ovat lepotuolimme tärkeitä etuja. Tämän seurauksena tuote ei ole vain erittäin toimiva, vaan myös esteettisesti miellyttävä.

Taitettavat puutarhatuolit ovat taitettavat, joten voit taittaa ne ja säilyttää kätevästi, mikä säästää tilaa. Säädettävän selkänojan ansiosta tätä tuotetta voidaan käyttää sekä lepotuolina (voidaan pidentää kokonaan) että perinteisenä tuolina (esim. puutarhapöydän ääressä).

Istuin on valmistettu vedenpitävästä ja erittäin kestävästä tekstiiliverkosta. Kangas kestää epäsuotuisia sääolosuhteita ja UV-säteitä, joten se ei menetä väriään tai alkuperäistä hehkuaan pitkään aikaan. Sinun ei tarvitse huolehtia sen kyllästymisestä - verkko on erittäin helppo pitää puhtaana ja aina käyttövalmis. Puutarhatuolin rakenne on valmistettu jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Ne tarjoavat keveyttä, joten voit vapaasti muuttaa lepotuolisi asentoa milloin tahansa. Alumiini on korroosionkestävä materiaali, joten sinun ei tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa sen kyllästämiseen.


Mitat: Leveys 65 cm; pituus 82-158 cm; korkeus 110-80 cm

Tämän tuotteen asiakasarvostelut