Tietoa
Tuoteluettelo

Parranajokone Braun 9467cc

 
Viite
2025388
328,90 €
57,88 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 328,90 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 57,88 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 347,27 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja BRAUN
Latausaika 1 tunti
Pesty vedellä + Kyllä
Akun kesto Jopa 60 min
Virtalähde + Verkkovirta/akku
Parranajokone/trimmeri tyyppi + Partakone
Toiminta + Kyllä
Väri Ruostumaton teräs
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Partakone
Virtalähteen tyyppi Langaton
Parranajokone Braun 9467cc
328,90 €

Maailman tehokkain parranajokone.


Tehokas ja hellävarainen parranajo. Sillä ei ole väliä, ajetko parranajoa 1, 3 vai 7 päivää.


5 synkronoitua parranajoelementtiä ajaa kaikki karvat yhdellä vedolla.


Uusi, patentoitu "ProLift" keskileikkuri nostaa ja leikkaa kiinnittyneet karvat. Sillä ei ole väliä, ajetko parranajoa 1, 3 vai 7 päivää. Vahvistettu erittäin vahvalla, korroosionkestävällä titaanipinnoitteella.

"Direct & Cut" keskileikkuri ohjaa ja leikkaa eri suuntiin kasvavia karvoja. Suojaava "SkinGuard"-järjestelmä suojaa ihoa parranajon aikana.

OptiFoil™ parranajoverkko on suunniteltu täydellisen puhtaaseen ja hellävaraiseen parranajoon. 899 ainutlaatuisen muotoista ja optimaalisen kokoista reikää vangitsevat lyhyimmätkin karvat ja takaavat ihanteellisen mukavuuden iholle.



SyncroSonic™-parranajotekniikka tuottaa 10 000 mikrovärähtelyä minuutissa, mikä auttaa ajamaan enemmän karvoja yhdellä vedolla.




Edistyksellinen AutoSense™-moottori mukautuu automaattisesti partasi paksuuden ja tiheyden mukaan ja lisää tehoa, kun sitä eniten tarvitset.




Sarjan 9 parranajokoneet takaavat nopean parranajon ilman ihoärsytystä. Toistaa kasvojen pienimmät ääriviivat jopa vaikeimmin saavutettavilla kasvojen alueilla.


Kuivaan ja märkään käyttöön. Voit ajaa parranajovaahdolla tai geelillä. 100 % vedenpitävä 5 metriin asti, joten se voidaan pestä juoksevan veden alla.



Edistyksellinen puhdistus- ja latausjärjestelmä puhdistaa automaattisesti, tappaa 99,9 % bakteereista, lataa, voitelee ja kuivaa parranajokoneen napin painalluksella.



Ergonominen, kaareva muoto ja erinomainen ohjauspisteiden järjestely takaavat optimaalisen hallinnan.


Parannetun "Precision HeadLock" -lukon avulla voit lukita parranajokoneen pään, mikä parantaa tarkkuutta vaikeapääsyisissä paikoissa. Jatkettava leikkuri on suunniteltu tarkkaan muotoon (esim. leuat).


Lataus/käyttöaika: 1 tunti/60 minuuttia Nopeasti 5 min. maksu per parranajo.


Valmistettu Saksassa.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut