Tietoa
Tuoteluettelo

Parranajokone PHILIPS S9975/55

 
Viite
3679636
299,99 €
52,79 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 299,99 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 52,79 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 316,74 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Philips
Latausaika 1 tunti
Hiustenleikkuukone (viikset, posket) + On
Pesty vedellä + Kyllä
Akun kesto Jopa 170 h
Virtalähde + Akku
Toiminta + Kyllä
Väri Hopea
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Partakone
Virtalähteen tyyppi Langaton
Märkä parranajo Kyllä
Parranajokone PHILIPS S9975/55
299,99 €

Parranajokone PHILIPS S9975/55


Aina optimaalinen paine painesuoja-anturin ansiosta
Riittävä paine on välttämätöntä ihon kiinnittymiselle ja suojalle. Partakoneen edistyneet anturit havaitsevat paineen, ja innovatiivinen valosignaali kertoo, milloin painat liikaa tai liian vähän. Jotta parranajo on räätälöity juuri sinulle.


Mukautuu parran tiheyteen Power ADAPT -anturin ansiosta
Sähköparranajokoneessa on älykäs kasvojen ja karvojen tunnistustekniikka, joka skannaa hiusten tiheyden 500 kertaa sekunnissa. Power Adapt -sensori säätää automaattisesti ajotehoa hellävaraiseen ja vaivattomaan parranajoon .


Valitse mukava kuiva tai virkistävä märkäparranajo
Mukauta parranajotapasi tarpeidesi mukaan. "Wet & Dry" -toiminnolla voit ajaa miellyttävän kuivaa parranajoa tai nauttia virkistävästä märkäparranajosta. Ajele geelillä tai vaahdolla jopa suihkussa.


OLED-näyttö dynaamisille SkinIQ- ja parranajokoneilmoituksille
Ensimmäinen Philips-parranajokone, jossa on dynaaminen OLED-näyttö, joka näyttää kaikki parranajokoneen toiminnot ja viestit selkein, tasaisin animaatioin. Intuitiivinen käyttöliittymä sisältää SkinIQ-ohjeet, akun tilan, puhdistusvinkkejä ja paljon muuta.


Helppo lataus kätevällä, helposti tavoitettavalla telineellä
Lataa parranajokone täyteen 1 tunnissa telineessä. Teline on suunniteltu siten, että sen voi ladata kätevästi ja säilyttää sen sitten siististi.


Paranna parranajoasi Philips Shaving -sovelluksella
Tehosta parranajoa yhdistämällä parranajokone Philips Shaving -sovelluksen kanssa. Seuraa ihosi etenemistä joka kerta, kun ajet parranajoa, mukauta ajoa ja hallitse parranajotekniikka, jotta ajet puhtaasti ja ärsyttämättä ihoasi.


Kahvassa on integroitu säätöterä
Kaunista ulkonäköä jousikuormitetulla korjausterällä. Se on integroitu partakoneen runkoon ja sopii täydellisesti viiksien ja poskien trimmaamiseen.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut