Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 42136 TECHNIC John Deere 9620R 4WD -traktori

 
Viite
2025096
23,69 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 390
LEGO-sarja LEGO® TECHNIC
Ikä 8+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Edistyksellinen malli traktorin faneille. Lapset oppivat paljon tämän hauskan projektin avulla rakentaessaan LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD -traktorisarjaa (42136).
• Kehittäjäyhteistyö. LEGO®-suunnittelijat tekivät tiivistä yhteistyötä John Deeren kanssa luodakseen traktorilelumallin, joka on täynnä realistisia ominaisuuksia ja tarkasti toistettuja suunnittelun yksityiskohtia.
• Täynnä aitoja ominaisuuksia. Tässä aidon traktorin inspiroimana LEGO® Technic -lelussa on ohjausmekanismi, kääntyvällä istuimella varustettu ohjaamo ja kippiperävaunu.
• Käännettävä traileri roolipeleihin. Leluperävaunua voidaan kääntää niin, että lapset voivat kuljettaa kuormia traktorilla. Kaikki pinnat voidaan voittaa, kun lapset leikkivät perävaunun maastopyörillä.
• Joustava ohjausmekanismi. John Deere -traktorilelu lapsille joustavalla ohjausmekanismilla esittelee traktorin todellista liikettä.
• Lahjaidea lapsille, jotka pitävät lelutraktoreista. Tämä John Deere -traktorirakennuslelu on suunniteltu 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.
• Mitat – mallin mitat ovat yli 9 cm korkea, 11 tuumaa (35 cm) pitkä ja 9 cm leveä perävaunun kanssa.
• Oppiminen leikin kautta. LEGO® Technic -universumi tarjoaa edistyneitä rakennusleluja LEGO-faneille, jotka ovat valmiita uuteen rakentamishaasteeseen.
• Laadukkaat materiaalit. LEGO® Technic -komponentit täyttävät tiukat alan standardit, joten ne ovat johdonmukaisia, yhteensopivia ja sopivat hyvin yhteen joka kerta.
• Turvallisuus ennen kaikkea. LEGO® Technic -komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut