Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 10330 -kuvakkeet McLaren MP4/4 ja Ayrton Senna

 
Viite
3801228
65,96 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 693
LEGO-sarja LEGO® IKONIT
Ikä 18+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Anna suosikkikilpa-fanellesi LEGO® Icons McLaren MP4/4 ja Ayrton Senna aikuisten rakennussetti, kodin tai toimiston työpöydän koristeeksi.


LEGO® Icons McLaren MP4/4 kilpa-auton rakennussarja.


Anna kilpa-fanille LEGO® Icons McLaren MP4/4 ja Ayrton Senna (10330) aikuisten rakennussetti. Tässä yhteistyössä McLaren- ja SENNA-merkkien kanssa luodussa pienoismallissa on tarkat yksityiskohdat, jotka vangitsevat ikonisen vuoden 1988 auton ilmeen ja hengen, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä F1-kilpa-autoista. Sarjassa on myös Ayrton Sennan hahmo.
McLaren MP4/4 -replica-autossa on toimiva ohjauspyörä, tankojousitus, säädettävä takasiipi, liukkaat renkaat, peilit, vaihdevipu, yksityiskohtainen turboahdettu V6-moottori, palkintokorokkeiden näyttöteline ja tietotaulu mielenkiintoisilla tilastoilla. Ayrton Senna -hahmossa on korokkeen muotoinen esittelyteline ja tietotaulu, jossa on ikoninen Ayrton Sennan lainaus ja valokuva.
Löydä tilaa rentoutumiseen erityisesti aikuisille suunnitelluilla inspiroivilla rakennussarjoilla. LEGO Builder -sovellus sisältää digitaalisen version tämän setin rakennusohjeista.


Nauti moottoriurheilusta aikuisille tarkoitetussa LEGO® Icons -rakennusprojektissa. Vuoden 1988 McLaren MP4/4 on tunnustettu yhdeksi kaikkien aikojen parhaista F1-autoista. Tässä yhteistyössä McLaren- ja SENNA-merkkien kanssa luodussa pienennetyssä kopiossa on tarkat yksityiskohdat ja realistiset ominaisuudet. Setti sisältää myös esittelytelineet autolle ja Ayrton Senna -figuurin.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut