Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 42118 TECHNIC Monster Jam® Grave Digger®

 
Viite
2013809
24,09 €
 
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 212
LEGO-sarja LEGO® TECHNIC
Ikä 7+
Varoitus hienoista yksityiskohdista Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Anna monsteriauton fanien luoda lempitemppujaan LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger® (42118) -rakennussetillä. Aitoja ominaisuuksia ovat ylisuuret renkaat, tarrat ja paljon muuta.

• Kaksinkertainen hauskuus! Monsteriauto rakennetaan uudelleen maastovaunuksi, jotta lapset voivat nauttia kahdesta rakennushaastuksesta ja loputtomista roolileikkimahdollisuuksista.

• Jousikuormitteisen moottorin ansiosta monsteritrukki ja maastovaunu kiihtyvät helposti, aivan kuten oikean elämän vastineensa.

• Etsitkö parasta lahjaa lapsille, jotka rakastavat monsteriautojen leluja? Tämä sarja on ihanteellinen 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, jotka rakastavat Monster Jam® -esityksiä tai hienoja ajoneuvoleluja.

• Hienoja ominaisuuksia ovat joustava lippu, joka liikkuu ylös ja alas, ja punaiset ajovalot aivan kuten todellisessa Grave Digger® -kuorma-autossa.

• Tämä Monster Jam® -lelu on yli 11 cm korkea, 24 cm pitkä (lipun kanssa) ja 11 cm leveä.

• Grave Digger® mallin ohjeet mukana.

• Ilmainen LEGO® rakennusohjeet -sovellus sisältää myös Instructions PLUS -sovelluksen. Off-road-auton ohjeet löytyvät netistä.

• LEGO® Technic -universumi tarjoaa edistyneitä rakennuslelumalleja nuorille LEGO-faneille, jotka ovat valmiita uuteen rakennushaasteeseen.

• LEGO® Technic -komponentit täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja luotettavan yhteyden joka kerta – vuodesta 1958 lähtien.

• LEGO® Technic -komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut