Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 75380 Star Wars Mos Espa Race Diorama

 
Viite
4129543
68,44 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 718
LEGO-sarja LEGO® STAR WARS
Ikä 18+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Uppoudu luovaan rakennusprojektiin ja ikuista Mos Espan dynaaminen kilpailu tällä aikuisille tarkoitetulla LEGO® Star Wars™ -setillä.


Rentouttava, luova rakennusprojekti aikuisille


Pysäytä Mos Espa Race -kilpailun jännitys aikuisille rakennettavalla LEGO® Star Wars™ Mos Espa Race Diorama (75380) -mallilla. Käytä Voimaa kuten Anakin Skywalker teki Star Wars: A Shadow of Peril Adventuressa tällä keräilyrakennussarjalla luodaksesi LEGO-kohtauksen Anakinin sukkulasta, joka lentää Arch Canyonin läpi jahtaamassa kilpakilpailijaa Sebulbia.
Vaikuttavassa rakennus- ja esittelymallissa on laatta, jossa on Qui-Gon Jinnin neuvoja ("Muista. Keskity tähän hetkeen. Tunne. Älä ajattele. Luota vaistoihisi") ja LEGO Star Wars 25th Anniversary -palikka.
Rikastuta luovaa rakennuskokemustasi LEGO Builder -sovelluksella, jonka avulla voit lähentää ja kiertää 3D-digitaaliversiota rakentamastasi mallista ja paljon muuta.
Tämä rakennettava malli LEGO Star Wars -aikuisten kokoelmasta, mukaan lukien eeppisiä kohtauksia luovat dioraat, on täydellinen lahja itsellesi tai toiselle aikuiselle Star Wars -fanille.

Luo dynaaminen kuva Mos Espasta, joka kilpailee Tatooinen planeetalla tällä LEGO® Star Wars™ -dioraamalla. Ikuista Anakin Skywalker lentävän Arch Canyonin läpi jahtaamassa kilpailijaansa Sebulbia. Lisää taulukko, jossa on Qui-Gon Jinnin neuvo: ”Muista. Keskity tähän hetkeen. Tunne se. Älä ajattele. Luota vaistoihisi." Täydennä nostalginen koristelu LEGO Star Wars 25th Anniversary Brick -palikalla.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut