Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 75323 STAR WARS™ Justifier™

 
Viite
2028489
158,40 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 1022
LEGO-sarja LEGO® STAR WARS
Ikä 9+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Rakennettava LEGO® Star Wars™ Justifier (75323) -malli. Fanit voivat pelata roolileikkejä Star Wars: The Bad Batch Season 2 -sarjasta tällä autenttisella ja yksityiskohtaisesti rakennettavalla avaruusaluksella ja suosituilla hahmoilla.

• 4 LEGO®-minihahmoa ja droidi. Cad Bane, jossa on 2 pistoolia, Omega käsiraudoilla, Fennec Shand pistoolilla ja Hunter veitsellä ja Toad droid 360 LEGO -figuurilla.

• Leikkaus- ja laskutila. Kallista Bounty Hunter Cad Bane -avaruusaluksen takamoottoria ylös nousua varten ja alas laskeutuaksesi automaattisesti.

• Paljon jännittäviä ominaisuuksia pelattavaksi. Yksityiskohtainen ja helppopääsyinen ohjaamo, 2 lämpösytytinkennoa, "laser" vankilakenno Omegalle, jousikuormitetut ampujat siipien päissä ja varaammuksia siivissä.

• Hauska lahjaidea 9-vuotiaille lapsille. Anna tämä 1 022-osainen leikkisetti syntymäpäivä-, loma- tai yllätyslahjaksi edistyneille lapsille, jotka rakastavat Star Wars: The Bad Batchia.

• Toistamiseen ja näyttämiseen. Justifier-avaruusalus on yli 12 cm korkea, 38 cm pitkä ja 50 cm leveä, jotta se voidaan näyttää pelien välillä.

• Peräkkäiset ohjeet. Harkitsetko tämän setin ostamista Star Wars™ -fanille, joka ei ole koskaan ennen rakentanut LEGO® palikoista? Ei ongelmaa. Mukana tulevat ohjeet takaavat miellyttävän luovan kokemuksen.

• Rakentajat kaiken ikäisille lapsille. LEGO® Star Wars™ -setit antavat lapsille ja aikuisille faneille mahdollisuuden luoda mieleenpainuvia kohtauksia, keksiä omia tarinoita tai yksinkertaisesti esitellä rakennettavia malleja.

• Korkein laatu. LEGO® palikat ja osat täyttävät tiukat laatuvaatimukset, mikä varmistaa, että ne voidaan koota helposti ja turvallisesti tukeviksi malleiksi.

• Turvallisuus ennen kaikkea – LEGO® komponentteja heitetään, lämmitetään, murskataan, kierretään ja analysoidaan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut