Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 75290 STAR WARS™ Mos Eisley Cantina™

 
Viite
2024245
459,59 €
80,88 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 459,59 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 80,88 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 485,25 €.
Toimitus: 9-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 3187
LEGO-sarja LEGO® STAR WARS
Ikä 18+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Ota vastaan haastava haaste luoda klassisia kohtauksia Star Wars: A New Hope -elokuvasta tällä uskomattoman yksityiskohtaisella LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina (75290) Master Builder -sarjan keräilymallilla.

• Tässä rakennusmallissa on 21 hahmoa, mukaan lukien Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan ja Labria ja R2-D2, sekä Dewback LEGO -hahmo, joka herättää Tatooinen tavernan eloon.

• Tavernassa on irrotettava katto, joka helpottaa pääsyä pöytiin. Sen avulla voit tutkia monia aitoja yksityiskohtia ja esittää tarinoita uudelleen sankarien ja kaikenlaisten salakuljettajien, palkkionmetsästäjien ja muukalaisten kanssa.

• Tämä 3 187-osainen Star Wars™ -rakennussetti ei ole vain loistava stressinpoisto, vaan se on myös loistava ostos itsellesi ja ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai lomalahja läheiselle Star Wars -fanille tai mallintekijälle.

• Rakennettavan Mos Eisley Cantina -mallin mitat ovat 19 cm korkeat, 52 cm leveät ja 58 cm syvät avattuna. Yhdessä kiinnitettävien rakennusten ja 2 Landspeederin kanssa siitä tulee upea sisustus.

• Ei vaadi paristoja – tämä setti tarjoaa välittömän, merkityksellisen rakennuskokemuksen, kun yhdistät LEGO® palikat. Pidä siis ansaittu tauko ja pidä hauskaa tämän ikonisen Star Wars™ -paikan luomisessa.

• Selkeät ohjeet, jotta jopa LEGO®-aloittelijat voivat nauttia rakentamisesta luottavaisin mielin, sekä kuvitettu kirjanen sarjasta, mallintajista ja sitä inspiroivista Star Wars™ -tarinoista.

• Tämä LEGO® Star Wars™ -setti aikuisille on osa inspiroivien LEGO® rakennussarjojen kokoelmaa kokeneille rakentajille, jotka etsivät hauskaa ja luovaa uutta askarteluprojektia.

• Vuodesta 1958 LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan korkeimmat standardit varmistaen tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja helpon liittämisen ja erottamisen joka kerta. Virtaa ei tarvitse käyttää!

• LEGO® palikat testataan tiukasti sen varmistamiseksi, että kaikki Star Wars™ -rakennussarjat täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja laatustandardit maapallolla ja galakseilla!

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut