Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76924 Speed ​​​​Champions -autot Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG SL 63

 
Viite
4210495
44,90 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 808
LEGO-sarja LEGO® SPEED CHAMPIONS
Ikä 10+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

"LEGO® Speed Champions Mercedes -tuplapaketti, jossa on AMG G 63- ja AMG SL 63 -autot, on lasten kerättävissä, rakennettavissa, leikitettävissä ja esiteltävissä.


Mercedes AMG G 63- ja AMG SL 63 -autojen rakennussarja.


Vähintään 10-vuotiaat pojat ja tytöt voivat nyt saada oman upean Mercedes-tuplapaketin LEGO® Speed Champions AMG G 63 ja AMG SL 63 -leluautojen (76924) avulla. Lapset, Mercedes-fanit ja intohimoiset aikuiset keräilijät rakastavat rakentaa, esitellä ja käyttää tätä LEGO-settiä, jossa on 2 tyylikästä leluautomallia toiminnantäyteisiin ajopeleihin. Mustan AMG G 63 -katumaasturin ja keltaisen AMG SL 63 -roadsterin Mercedes-malleissa on autenttisia muotoilun yksityiskohtia, kuten etusäleikkö, konepelti, sisätilojen yksityiskohdat ja kuuluisa Mercedes-merkki. Molempien Mercedes-lelujen mukana tulee kuljettajan minifiguuri, jonka lapset voivat "laittaa" ratin taakse ja nauttia kilpa-ajosta radalla. LEGO Speed Champions -autojen rakennussarjat antavat lapsille ja intohimoisille autofaneille mahdollisuuden rakentaa kopioita maailman tunnetuimmista ajoneuvoista. Jokainen LEGO-autonrakennussarja voidaan rakentaa painettujen rakennusohjeiden tai LEGO® Builder -sovelluksen avulla, jonka avulla sinä ja lapsesi voitte kokea helpon ja intuitiivisen rakentamisen seikkailun.


Aja jännittävään kilpailuun tämän LEGO® Speed Champions Mercedes -autojen tuplapakkauksen avulla. Rakenna, leiki ja esittele musta AMG G 63 -maasturi ja supernopea keltainen AMG SL 63 -roadster. Molemmissa legendaarisen saksalaismerkin ajoneuvoissa on runsaasti aitoja, näyttäviä, oikeiden mallien innoittamia suunnittelun yksityiskohtia ja kuljettajan minifiguuri kummassakin.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut