Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76908 SPEED CHAMPIONS Lamborghini Countach

 
Viite
2025378
20,97 €
 
Toimitus: 11-18 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 262
LEGO-sarja LEGO® SPEED CHAMPIONS
Ikä 8+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Legendaarisen Lamborghini Countachin LEGO®-kopio 1980-luvulta. Malli lapsille ja turvallisille, jotka rakastavat innovatiivisia tehokkaita autoja.
• Mitä laatikossa on? Tässä leluauton rakennussarjassa on kaikki mitä tarvitset valkoisen Lamborghini Countachin rakentamiseen, ja sen mukana tulee Lamborghini-kuljettaja, jossa on kypärä, peruukki ja jakoavain.
• Kerää, toista ja näytä. Rakenna oma Lamborghini Countach, esittele sitä ystävillesi ja kilpaile yksin Speed Champions -sarjaa vastaan.
• Lahja erityiseen tilaisuuteen. Tämä 262-osainen LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76906) -leikkisetti on täydellinen syntymäpäiväjuhliin tai mihin tahansa odottamattomaan tilaisuuteen vähintään 8-vuotiaille lapsille tai kilpa-auton ystäville.
• Kuuluisia yksityiskohtia. Tässä Lamborghini Countach -mallissa on 2-paikkainen avoin ohjaamo ja monia aitoja yksityiskohtia. Mitat yli 4 cm korkea, 15 cm pitkä ja 7 cm leveä.
• Tämä siisti Lamborghini Countach -leluauto ei vaadi paristoja. Se saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten toiminta ei lopu koskaan!
• Interaktiivinen digitaalinen rakentamisopas. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia kaikista kulmista rakentaessasi älypuhelimille ja tableteille tarkoitetun LEGO® Building Instructions -sovelluksen avulla.
• Arvosta ikonista muotoilua. LEGO® Speed Champions -setit antavat lapsille ja autofaneille mahdollisuuden tutustua maailman ikonisimpiin autoihin keräilymalleilla leikkiin ja esittelyyn.
• Huomio laatuun. LEGO® komponentit täyttävät tiukat alan standardit varmistaakseen tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja hauskan rakentamisen.
• Turvallisuus testattu. Kaikki LEGO® rakennuslelut testataan huolellisesti sen varmistamiseksi, että jokainen leikkisarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut