Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76906 SPEED CHAMPIONS 1970 Ferrari 512 M

 
Viite
2024497
20,73 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 291
LEGO-sarja LEGO® SPEED CHAMPIONS
Ikä 8+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Legendaarinen vuoden 1970 Ferrari 512 M. Lelumalli autoharrastajille ja lapsille, jotka nauttivat kekseliästä kilpa-ajotoiminnasta.
• Mitä laatikossa on? Kaikki mitä tarvitset LEGO®-version rakentamiseen vuoden 1970 Ferrari 512 M:stä ja Ferrari-kilpa-kuljettajasta, jossa on kilpapuku, peruukki ja kypärä.
• Kerää, toista ja näytä. Sekä lapset että autofanit voivat tutustua vuoden 1970 Ferrari 512 M:ään rakentamalla ja esittelemällä töitään tai osallistumalla Speed Champions -toimintaan ystävien kanssa.
• Lahja erityiseen tilaisuuteen. Tämä 291-osainen LEGO® Speed Champions 1970 Ferrari 512 M (76906) -malli on täydellinen syntymäpäiväjuhliin tai mihin tahansa odottamattomaan tilaisuuteen vähintään 8-vuotiaille lapsille tai kilpa-autojen ystäville.
• Täynnä yksityiskohtia. Ferrari 512 M -mallin mitat ovat yli 4 cm korkea, 15 cm pitkä ja 7 cm leveä. Runsaasti tilaa kilpa-kuljettajan minihahmolle ja paljon aitoja yksityiskohtia.
• Tämä siisti leluauto ei vaadi paristoja. Se saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten hauskuus ei lopu koskaan!
• Interaktiiviset digitaaliset rakennusohjeet. Zoomaa, kierrä ja katsele malleja kaikista näkökulmista rakentaessasi LEGO® Building Instructions -sovelluksella älypuhelimille ja tableteille.
• Tutki suosikkiautojesi rakennetta. LEGO® Speed Champions -rakennussarjat antavat lapsille ja aikuisille mahdollisuuden tutustua maailman kuuluisimpiin autoihin.
• Painopiste on laatussa. LEGO® komponentit täyttävät tiukat alan standardit tasaisen laadun, yhteensopivuuden ja hauskan rakentamisen takaamiseksi vuodesta 1958 lähtien.
• Turvallisuustestattu – Kaikki LEGO® rakennuslelut testataan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että jokainen leikkisarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut