Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 42616 Friends Hartlake Musical Talent Show

 
Viite
3741894
50,50 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 669
LEGO-sarja LEGO® YSTÄVÄT
Ikä 7+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Järjestä musiikkikilpailu tämän hauskan rakennuslelun kanssa


LEGO® Friends Hartlake Musical Talent Show -setillä (42616) 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat tytöt ja pojat, jotka rakastavat lahjakkuuskilpailuja, voivat järjestää konsertin. Setti sisältää musiikkilavan kulissien takana, tuomaripöydän, 4 mininukkea ja paljon tarvikkeita.

Peli tarjoaa lapsille tuntikausia loputonta roolipeliä. Lapset voivat laittaa lavalle erilaisia esiintyjiä. Laulaja Leila esiintyy lavalla myös kosketinsoittajan ja rumpalin kanssa, joita voidaan liikuttaa erityistoiminnoilla musiikillisen lahjakkuusshown aikana. Jännittävät hetket alkavat, kun lapset nostavat Leilan pyörivälle alustalle ja valmistavat hänet suureen esitykseen. Kilpailun päätyttyä tarinanteko jatkuu kulissien takana. Lapset voivat simuloida suurta finaalia, kun tuomari Andrea painaa tuomaripöydän painiketta ja valitsee voittajan.

Sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja kehittävä musiikkiaiheinen roolipelisarja on loistava lahja lapsille.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut