Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 42605 Friends Marsin avaruustukikohta ja raketti

 
Viite
3741881
66,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 981
LEGO-sarja LEGO® YSTÄVÄT
Ikä 8+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Avaruustutkimuksen rakennussetti lapsille


Kannusta pieniä tutkijoita tutkimaan avaruutta LEGO® Friends Mars -avaruustukikohdan ja rakettisarjan (42605) avulla, joka on tarkoitettu yli 8-vuotiaille lapsille, tytöille ja pojille. Sisältää 3 mininukkefiguuria ja kissahahmon sekä raketin, tutkimusajoneuvon, modulaarisen tutkimusalustan ja tieteellisen tutkimuksen tarvikkeet.

Setti on siisti syntymäpäivälahja tulevaisuuden avaruusmatkailijoille, jotka rakastavat tiedettä ja teknologiaa. Lapset voivat kuvitella elävänsä Marsissa ja rakentaa raketin kuljettaakseen hahmot tutkimusasemalle. Modulaarisen rakenteen ansiosta lapset voivat järjestää kapseleita uudelleen ja muokata niiden rakennetta mielensä mukaan. Moduuleissa on erilaisia tiloja tieteelliseen tutkimukseen, keskusteluun, ruoan kasvattamiseen ja virkistykseen. Roolipelit ovat täynnä tarvikkeita ja yksityiskohtia, mukaan lukien off-roader, drone ja tiedetyökalut.

Setti sisältää erityisen ilmaläpän, joka voidaan yhdistää muihin avaruusaiheisiin yhteensopiviin setteihin (myydään erikseen) entistä enemmän avaruusseikkailuihin.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut