Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 43237 DISNEY Isabellan kukkaruukku

 
Viite
4068970
40,80 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 641
LEGO-sarja LEGO® DISNEY
Ikä 9+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Ilahduta Encanto-elokuvan faneja rakennettavalla ja esillä olevalla lelulla, joka sisältää ruukun, jossa on salainen tila, ja LEGO® ǀ Disney Isabella -nukkehahmon.


Hauska luova setti Disneyn Enkantosta rakentamiseen ja esittelyyn.


Inspiroi lapsia ja yli 9-vuotiaita Disney-faneja, jotka rakastavat taidetta ja muotoilua Encanton inspiroimalla LEGO® ǀ Disney Isabellan kukkaruukulla (43237) leikkimiseen ja esittelyyn. Avattavassa ruukussa on salainen huone, jossa on paljon hauskoja yksityiskohtia elokuvasta, Isabella LEGO ǀ Disney -nukkehahmo ja rakennettavat LEGO-orkidea- ja kaktuslelut, jotka näyttävät upeilta suljetussa ruukussa.
Tämä yksityiskohtainen Disney-lahja tytöille ja pojille vetoaa vanhempiin lapsiin, sillä sen kukkaruukku, jossa on salainen huone, tarjoaa haastavampia rakentamista ja hauskoja leikkivaihtoehtoja. Pelin päätyttyä se on täydellinen näytettäväksi huoneessa tai hyllyllä. Sekä lapset että aikuiset fanit kiehtovat ruukun yksityiskohdat ja voivat nauttia uusimman rakennuslelun luomisesta yhdessä. Rakentajat voivat nauttia myös helposta ja selkeästä rakentamisesta LEGO Builder -sovelluksen avulla. He voivat zoomata ja kiertää 3D-malleja, tallentaa uusia sarjoja ja seurata edistymistä.

Onko sinulla intohimo muotoiluun? Nauti siitä samalla kun rakennat Isabellan kukkaruukun! Pura tämä LEGO® ǀ Disney -setti ja luo ruukku, jossa on Isabellan suosikkiorkideat, kaktus ja yllätys. Kun avaat maljakon, näet upean huoneen, jossa on sänky, lamppu, kukkia ja kuva Mirabellen ja Isabellan syleilemisestä. Tutustu avaruuteen ja keksi sitten paljon tarinoita Isabellasta!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut