Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76830 Disneyn ja Pixarin Lightyear Zurgo -taistelu

 
Viite
2026798
17,98 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 87
LEGO-sarja LEGO® DISNEY
Ikä 4+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +
• Toista kohtauksia Bazin Lightyearin alkuperätarinasta. Ilahduta 4-vuotiaita ja sitä vanhempia poikia ja tyttöjä Disneyn ja Pixarin Lightyearin inspiraation saaneella Cyclops Chase (76830) -leikityksellä.
• Rakennettava toimintalelu Baz Lightyear -faneille. Luova leikkisetti LEGO® Baz Lightyear- ja Izzy-minihahmoilla, joissa on avaruuskypärät ja panssarit, joustava lelurobotti ja 3 asetta.
• Pelastuspeli. Bazin Lightyearin fanit voivat siirtyä kekseliääseen toiminnan ja seikkailun maailmaan, kun he siirtävät rakennettavaa lelurobottia, ampuvat sen kiekkoampujaa ja keskittävät sankarit taisteluun.
• Lahja Bazo Lightyear -faneille yli 4-vuotiaille. LEGO® 4+ -setit ovat nopeita koota ja opettaa pieniä rakentamaan aloituspalikalla ja selkeillä kuvitetuilla ohjeilla.
• Syntymäpäivälahja pelata ja näyttää. Rakennettava lelurobotti on 12 cm korkea, joten se voidaan näyttää huoneessa ja lisätä peliin aina tarvittaessa.
• Nopeaa viihdettä. Sarja voidaan rakentaa nopeasti muihin lohkoihin yhdistettävällä aloituspalikalla ja yksinkertaisilla kuvitetuilla ohjeilla, jotka on helppo ymmärtää myös lukutaidottomille lapsille.
• Tuo näyttävää toimintaa elokuvateatterilta kotiin. Fanit nauttivat Disneyn ja Pixarin Lightyearin kohtausten luomisesta ja kehittävät luovia taitojaan luodessaan omia toiminnantäyteisiä taistelujaan.
• Laajenna galaktista viihdettä. Yhdistä Zurg Battle (76831) ja XL-15 Spaceship (76832) kanssa tuodaksesi entistä enemmän toimintaa Disneyltä ja Pixarin Lightyearilta fanien huoneisiin.
• Tasainen laatu - vuodesta 1958. LEGO® komponentit täyttävät tiukat alan standardit, joten ne ovat johdonmukaisia, yhteensopivia ja helppoja koota ja purkaa joka kerta.
• Mielenrauha pelaamisen aikana. LEGO® rakennuslelut testataan äärimmäisen tarkasti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut