Tietoa
Tuoteluettelo

Samsung Galaxy Buds FE Graphite (EU version)

 
Viite
3712118
71,28 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Alennus koodilla ALENNUS10
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Lisäominaisuuksia Rikastettu bassoääni / Helppo ote ja helppo kosketus
Kuulokkeiden tyyppi Laitettu korviin
Langattomat kuulokkeet Kyllä
Kuulokkeet mikrofonilla Kyllä
Yhteys Bluetooth
Vedenpitävyys + IPX2
Melunvaimennus + Kyllä
Akun kesto Klo 8 asti
Bluetooth-yhteys + Kyllä
Mikrofoni + Kyllä
Väri Valkoinen / musta
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kuulokkeet
Samsung Galaxy Buds FE Graphite (EU version)
71,28 €
  • Kompaktit ja ergonomiset Galaxy Buds FE -kuulokkeet takaavat poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen. Estä ei-toivottu melu aktiivisella melunvaimennuksen avulla, sovita kuulokkeet useisiin vinkkeihin ja synkronoi saumattomasti Samsung Galaxy -laitteiden kanssa. Koe päivittäinen äänikumppani, joka on todella räätälöity sinulle.
  • Melu pois, maailmasi päälle. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta olet hetkessä yksin musiikin kanssa hiljaisessa tilassa. Älä anna sen häiritä sinua ja uppoudu puhtaaseen ääneen.
  • Aktivoi tai poista aktiivinen melunvaimennus yksinkertaisesti koskettamalla kosketuslevyä ja pitämällä sitä painettuna. Jos haluat puhua vieressäsi olevan ystävän kanssa, voit myös siirtyä Ambient Sound -tilaan ja kuunnella häntä ottamatta kuulokkeita pois.
  • Nauti Galaxy Buds FE:n täyteläisestä äänestä ja syvästä, voimakkaasta bassosta uudesta yksisuuntaisesta kaiuttimesta riippumatta siitä, mitä kuuntelet.
  • Pienikokoinen, mutta tehokas. Jopa 30 tunnin akun kesto yhdellä latauksella, joten voit nauttia pitkästä listasta kappaleita, podcasteja tai sosiaalisen median videoita koko päivän.
  • Nauti selkeistä puheluista Galaxy Buds FE:n kolmen mikrofonin avulla. Päämikrofoni, lisämikrofoni ja sisäinen mikrofoni toimivat harmoniassa vangitakseen äänesi tarkasti ja tuodakseen sanasi ääneen ja selkeästi.
  • Galaxy Buds FE käyttää yksilöllistä säteenmuodostusta mukautuakseen automaattisesti käyttötyyliisi ja vastaanottaakseen äänesi optimaalisesti. Laita ne päälle, niin he löytävät äänesi, kun alat puhua.
  • Olitpa vilkkaassa kaupungissa tai tuulisella kukkulan laella, Galaxy Buds FE:n DNN-ratkaisu suodattaa täydellisesti taustamelun äänestäsi, jotta äänesi leikkaa puheluiden melun.
  • Ääni seuraa sinua saumattomasti, kun muodostat pariliitoksen muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa automaattisen vaihdon avulla tai yhdistät koskettamalla tai Bixbyllä. Ääni seuraa sinua, vaikka vaihdat toistolaitteen älypuhelimesta televisioon Smart View -toiminnolla, joten voit jatkaa ohjelman katselua isommalta näytöltä hetkeäkään hukkaamatta.
  • Ota Bixby's Voice -herätystila käyttöön ja käytä ääntäsi sään tarkistamiseen, kappaleiden etsimiseen, ystäville lähettämiseen ja paljon muuta. Sano vain "Hei, Bixby" ja pyydä Bixbyä tekemään se puolestasi
  • Oletko hukannut kuulokkeet? No ei se kauaa kestä. Löydä ne käyttämällä kadonneiden kuulokkeiden sijaintia. Kun heidät löydetään jonkun toisen puhelimesta, yhteystietosi välitetään hänelle yhdessä "Kadonnut ja löydetty" -viestin kanssa. Pidä Galaxy Buds FE helposti ulottuvillasi.
  • Galaxy Wearable -sovelluksen avulla voit nopeasti mukauttaa Galaxy Buds FE -asetuksiasi suoraan Samsung Galaxy -laitteistasi. Taajuuskorjaimesta Bixby-ääniherätykseen, intuitiivisten ja helppokäyttöisten asetusten avulla voit mukauttaa kuulokkeitasi välittömästi mieleiseksesi.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut