Tietoa
Tuoteluettelo

Kuulokkeet Sony WH-1000XM5 Musta

 
Viite
2027280
372,90 €
65,62 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 372,90 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 65,62 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 393,72 €.
Toimitus: 5-8 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Sony
Lisäominaisuuksia HD-melunpoistoprosessori QN1, ainutlaatuinen automaattinen henkilökohtainen melunvaimennus, korkealaatuinen ääni DSEE HX™:llä ja LDAC:lla
Kuulokkeiden tyyppi Ympäröivät korvat
Langattomat kuulokkeet Kyllä
Kuulokkeet mikrofonilla Kyllä
Yhteys Langaton
Melunvaimennus + Kyllä
Akun kesto Klo 30.00 asti
Äänensäätö + Kyllä
Bluetooth-yhteys + Kyllä
Väri Musta
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Kuulokkeet
Kuulokkeet Sony WH-1000XM5 Musta
372,90 €


Sonyn alan johtavalla melunvaimennustekniikalla varustettu WH-1000XM5 ylittää langattoman kuuloketekniikan rajoja ja tarjoaa poikkeuksellisen äänikokemuksen. Hienostunut muotoilu lupaa entistä paremman käyttömukavuuden, ja huippuluokan ääni on taattu HD-melua vaimentavan QN1-prosessorin ja integroidun prosessorin V1:n yhdistetyn tehon ansiosta. Kun vain parhaat kelpaavat, WH-1000XM5 täyttää ja ylittää kaikki odotukset.

Alan johtava melunvaimennus
Lentokoneiden melusta ihmisten ääniin, langattomat WH-1000XM5-kuulokkeet, joissa on useiden mikrofonien melunvaimennus, pitävät enemmän korkea- ja keskitaajuisia ääniä poissa kuin koskaan. Ja Auto NC Optimizer -toiminnolla melunvaimennus optimoidaan automaattisesti käyttöolosuhteiden ja ympäristön mukaan.

Ylivoimainen ääni, suunniteltu täydellisesti
Erityisesti suunniteltu 30 mm:n (tarkkuussuunniteltu) ohjainyksikkö, jossa on kevyt ja jäykkä kupu hiilikuitukomposiittimateriaalista, parantaa korkean taajuuden herkkyyttä luonnollisemman äänenlaadun saavuttamiseksi. Sonyn ainutlaatuisia teknologioita ovat korkealuokkainen lyijytön juote, joka sisältää kultaa erinomaisen johtavuuden takaamiseksi, Fine Sound Resistor tasaista virranjakoa varten ja optimoidut piirit parannetun signaali-kohinasuhteen takaamiseksi selkeän ja tasaisen äänen takaamiseksi.

1000X-sarjan kaikkien aikojen paras puhelulaatu
Precise Voice Pickup -teknologiamme käyttää neljää säteen muodostavaa mikrofonia ja tekoälypohjaista kohinanvaimennusalgoritmia eristämään äänesi tarkasti. Äskettäin kehitetty tuulimelun vaimennusrakenne minimoi tuulen melun puheluiden aikana. Missä tahansa oletkin, kuulet aina ja sinut kuullaan selvästi.

Jokapäiväisen mukavuuden vuoksi vain Speak-to-Chat
Heti kun aloitat keskustelun, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin automaattisesti ja päästää ympäristön äänet sisään – kätevä, jos haluat pitää kuulokkeet päällä tai puhua handsfree-tilassa. Tämä älykäs ominaisuus käyttää kuulokkeihisi sisäänrakennettuja mikrofoneja ja edistynyttä äänisignaalin käsittelyä äänen tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen. Kun keskustelu on päättynyt, musiikkisi alkaa toistaa uudelleen automaattisesti.

Koko päivän virtaa ja nopea lataus
Valtavan 30 tunnin akunkeston ansiosta sinulla on tarpeeksi virtaa pitkillekin matkoille. Jos sinun on täytettävä nopeasti, saat 3 tunnin latausta vain 3 minuutissa valinnaisella USB-PD-yhteensopivalla verkkovirtasovittimella.

Kuuntele turvallisesti Sonyn kanssa | Kuulokkeet Connect -sovellus
Tarkista, kuinka turvallisesti kuuntelet musiikkia vertaamalla kuulokkeiden tallentamia äänenpainetietoja Maailman terveysjärjestön (WHO) ohjeisiin. Vastaanota käyttöjärjestelmän ilmoituksia, kun kuuntelutasot ovat liian korkeat.

Hallitse äänelläsi
Hanki handsfree-apua – Aktivoi haluamasi ääniavustaja sanomalla "Hei Google" tai "Alexa". Kuuntele musiikkia, pidä yhteyttä ystäviin, vastaanota ilmoituksia, aseta muistutuksia ja paljon muuta. Voit jopa ohjata kuulokkeiden ominaisuuksia, kuten melunvaimennusta äänelläsi, kuunnella sähköposteja ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa Microsoft Outlookissa ja liittyä Microsoft Teamsin kokouksiin Google Assistantin tai Sirin avulla.

Koko päivän mukavuus äänettömällä muotoilulla
Nämä kevyet kuulokkeet on viimeistelty kauniisti uudella, pehmeällä nahalla. Tämä materiaali istuu tiukasti pään ympärille ja painaa vähemmän korvia pitäen samalla ulkoiset äänet poissa. Äänetön muotoilumme portaattomalla liukusäätimellä, saumattomalla kääntö- ja ripustimella sekä hiljaisilla liitoksilla tekevät WH-1000XM5:stä miellyttävän käyttää.

Avainominaisuudet

Langattomat kuulokkeet, joissa alan johtava melunvaimennus*

HD-melua vaimentava prosessori QN1 + integroitu prosessori V1 ensiluokkaiseen äänentoistoon

Uusi kevyempi muotoilu, parempi istuvuus ja mukavuus, mukaan lukien pehmeät korvatyynyt

Selkeät puhelut tarkalla äänen poimintatekniikalla ja monipisteliitännöillä

"Puhu keskusteluun" ja Quick Attention -tila – voit helposti olla yhteydessä muihin

DSEE-HX Extreme, edistynyt musiikin skaalaus Edge-AI:lla paremman äänen saamiseksi

Säädettävät Ambient Sound -tilat, mukaan lukien äänitila

Google Assistant ja Amazon Alexa sisäänrakennettu helpolla herätyssanalla

Kulutusanturi, musiikki pysähtyy, kun kuulokkeet poistetaan

30 tunnin akunkesto NC päällä, USB Type-C™ ja pikalataus (3 min = 3 tuntia toistoa)¹

Jopa 40 tunnin akunkesto NC pois päältä

*1.1.2022 alkaen/ Sonyn tutkimus, mitattuna JEITA-yhteensopivien ohjeiden mukaan. Pääpantatyyliset langattomat melua vaimentavat kuulokkeet.
¹ USB-PD-yhteensopivan AC-laturin käyttäminen (ei sisälly toimitukseen)

Tämän tuotteen asiakasarvostelut