Tietoa
Tuoteluettelo

Automaattinen kahvinkeitin MELITTA F53/0-102 PASSIONE

 
Viite
283255
592,92 €
104,34 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 592,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 104,34 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 626,03 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Papusäiliön Aromasafe-tiivisteen avulla voit suojata kahvipapujesi erilaisia makuja ja aromeja entistä paremmin.
Bean to Cup -toiminnon ansiosta vain kuppiin tarvittava määrä kahvipapuja jauhetaan juuri ja jauhettu kahvi keitetään välittömästi. Jotta erityyppiset pavut eivät sekoittuisi, mylly käy, kunnes se tyhjenee joka kerta. Ainutlaatuinen esikostutustoiminto ja arominpoistojärjestelmä.
Yksinkertainen ohjaus - helppokäyttöinen, ja voit valita kahvimäärän napsauttamalla haluamasi kokoista kuppia näytöllä (valinta - iso, keskikokoinen, pieni).
Automaattinen cappuccino-keitin – vatkaat automaattisesti samettisen maitovaahdon. Cappuccino-keittimen ansiosta voit keittää kupin teetä tai lämmittää maitoa.
Kahden kupin toiminnon avulla voit nauttia kaksinkertaisesta kahvikokemuksesta liikuttamatta kuppeja - voit käyttää sitä Latte Macchiaton, Cappuccinon ja monien muiden kahvityyppien valmistamiseen.

Helppo puhdistusjärjestelmä - automaattinen puhdistus- ja kalkinpoistoohjelma. Cappuccino-keitin on helppo puhdistaa höyryllä.
Alhainen sähkönkulutus - ohjelmoitava energiansäästötila, ohjelmoitava automaattinen sammutus ja 0 watin kytkin automaattiseen sammutukseen varmistavat, että kahvinkeittimessä on nykyaikaiset energiansäästötoiminnot.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut