Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvipavut Allenza CAFFE DA NERO 1kg

 
Viite
309828
23,09 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja
Paino, kg 1 kg
Tuotekategoria Kahvipavut
Kahvipavut Allenza CAFFE DA NERO 1kg
23,09 €

Haluatko maistaa italialaisen kahvin todellista alkuperäistä makua? Sitten siirrytään Sisiliaan, missä Allenza-kahvila sijaitsi viisi vuosikymmentä sitten, Sicani-vuorten sydämessä, Mosumelin kaupungissa. Kuten Sisiliassa usein tapahtuu, Allenza-kahvi on perheyritys. Sen loi Giuseppe Allenza päätettyään, että hän halusi tuottaa korkealaatuista poikkeuksellista kahvia. Monien vuosien jälkeen hänen poikansa Massim otti yrityksen ohjauksen isältään, ja yhdessä hänen kanssaan kahviseoksen ja paahtamisen salaiset salaisuudet siirtyivät sukupolvelta toiselle.


Caffè Allenza käyttää vain parasta päiväntasaajan vyöhykkeellä kasvatettua kahvia. Sisilialaiset kahvintutkijat vaalivat tämän juoman perinnettä ja tarjoavat paahdettujen papujen sekoituksia, joita rakastetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa.


· Allenza Caffe Da Bianco – papusekoitus, joka koostuu 75 % arabica- ja 25 % robustapavuista. Jotta Allenza-kahvi olisi poikkeuksellinen maku, valittiin parhaat pavut eri puolilta maailmaa, kuten: Brasilia, Kolumbia, Costa Rica, Etiopia, Kongo, Intia, Vietnam, Uganda. Tämä kahvi on voimakkaasti paahdettu, joten se sopii täydellisesti konekäyttöön. Saat upean kermaisen espresson.



· Allenza Caffe Da Nero – papusekoitus, joka koostuu 75 % robustasta, 25 % arabicapavuista. Tämä on kahvi niille, jotka etsivät vahvaa "heräävää" kahvia. Voimakas paahto ja tämä koostumus antaa kahville kermaisen koostumuksen ja jättää suuhun lievän kitkerän jälkimaun. Tämä kahvi koostuu seuraavista pavuista: Brasilia, Kolumbia, Intia, Java, Vietnam, Kongo, Uganda ja Tansania.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut