Tietoa
Tuoteluettelo

Kahvinkeitin Philips HD7435/20

 
Viite
209138
39,90 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )

Suodatinkahvinkeitin Philips "HD7435/20" valmistaa 2-7 kupillista kahvia (jopa 0,6 l). Sinun tarvitsee vain lisätä vettä, asettaa paperisuodatin, lisätä suosikkijauhettu kahvisi ja painaa kahvin valmistuspainiketta. Kahvin täydellisen aromin ja maun takaa asennettu "Aroma Twister" -järjestelmä. Kavavir on erittäin helppo käyttää ja huoltaa. Kompaktin kokonsa ansiosta se vie hyvin vähän tilaa ja voidaan sijoittaa mihin tahansa.


TÄYDELLINEN AROME JA MAKU
Aroma Twister -järjestelmän avulla voit nauttia erittäin aromaattisesta ja herkullisesta kahvista. Lasikannun sisällä oleva erityinen suutin sekoittaa sisään virtaavan kahvin, joten kahvin maku säilyy tasaisena ensimmäisestä kupista viimeiseen.


ERITTÄIN HELPPO KÄYTTÄÄ
Käyttämällä asteikolla varustettua vesisäiliötä näet tarkalleen, kuinka paljon vettä sinun on täytettävä ja kuinka paljon olet jo täyttänyt (valmiiden annosten lukumäärän mukaan). Asennetun tippumisen pysäytystoiminnon ansiosta voit kaataa kahvia milloin haluat (jopa ennen kahvin valmistusprosessin päättymistä). Myös käyttömukavuuden ja ympäristön suojelemiseksi kahvinkeitin sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua. kahvinkeiton jälkeen.


YKSINKERTAINEN HUOLTO
Lasinen kahvipannu ja paperisuodatinpidike ovat konepesun kestäviä.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut