Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmanpuhdistin Descon DA-P070

 
Viite
301918
215,99 €
38,01 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 215,99 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 38,01 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 228,05 €.
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Descon
Melutasoalue 62 dB
Ilmankostutustoiminto + Ei
Melutaso 62dB(A)
Ionisointitoiminto+ Kyllä
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Ilmanpuhdistimet
Ilmanpuhdistin Descon DA-P070
215,99 €

Ilmansaasteet tulevat valtavasta määrästä eri lähteitä, ja jos asut kaupungissa, tarvitset jo todennäköisesti ilmanpuhdistimen. Suurin osa taloista on tiivistetty siten, että ne eivät tunne sisällä ulkolämpötilan vaikutusta ja kunnollinen ilmanvaihto usein puuttuu. Jos ilmanvaihtoa ei ole, hengitämme sisään haitallisia hiukkasia. Saastunut sisäilma on usein allergioiden, astman ja muiden sairauksien syy. Puhtaamman ilman hengittäminen parantaa lepoa unen aikana, parantaa keuhkojen toimintaa ja yleistä terveyttä. Jos joku perheenjäsenistä kärsii allergioista, ilmanpuhdistin voi olla erittäin hyödyllinen, sillä se poistaa ilmasta yleisiä allergeeneja, kuten siitepölyä, pölyä, eläinten karvoja ja hilsettä, homeitiöitä jne.

Ilmanpuhdistimen Descon 70W 50m2 (DA-P070) edut:

HEPA (korkeatehoinen hiukkassuodatin) suodattaa kiertoilmasta jopa 99 prosenttia. kerää tehokkaasti allergeeneja, kuten bakteereita, pölyä ja siitepölyä. Siitepölyvärit aiheuttavat heinänuhaa. Aktiivihiilisuodatin poistaa epämiellyttävät hajut ilmasta ja pestävä karkeapuhdistussuodatin kerää suuria pölyhiukkasia.
Karkea puhdistussuodatin: Tämä suodatin voidaan puhdistaa pumpulla ja/tai haalealla vedellä.
Negatiivisten ionien generaattori: Negatiivisten ionien generaattori lähettää negatiivisia ioneja ylläpitääkseen mahdollisimman luonnollista ilmatasapainoa.
UV-lamppu. Lampun ultraviolettisäteet (UV-C-säteily) aallonpituudella 254 nm tuhoavat haitallisia mikro-organismeja, kuten mikrobeja, viruksia, homeita ja bakteereja. Lisäksi laitteeseen kerääntyvät mikro-organismit tuhoutuvat, joten ne eivät voi lisääntyä ja levitä sisätiloissa ilmavirtojen mukana. UV-valolla on kaikista valotyypeistä korkein taajuus, lyhin aallonpituus ja suurin energia, joten se voi tunkeutua mikro-organismien kalvon läpi ja tuhota niiden DNA:n. Jopa 99,99 % tai enemmän mikrobiologisista organismeista voidaan tuhota UV-valolla.

Ilmanpuhdistimen Descon 70W 50m2 (DA-P070) ominaisuudet:

Käyttötarkoitus: sisäilman (enintään 50m 2 ) puhdistus, desinfiointi, ympäristön ionisointi.
Integroitu ilmanlaadun ilmaisin, joka käynnistää automaattisesti ionisaation, kun se havaitsee huonon ilmanlaadun huoneessa.
Siinä on 3 ohjelmaa: otsoni, ionisaatio ja ultraviolettisäteet.
Tappaa bakteereja, bakteereita, hometta, viruksia ja muita haitallisia mikro-organismeja.
Lisää hapen määrää suljetuissa tiloissa, tuottaa terveydelle hyödyllisiä negatiivisia ioneja.
Siinä on erityisen tehokas tuuletin, joka jakaa täydellisesti otsonin sisätiloihin.
Poistaa kaikki epämiellyttävät hajut.
Neutraloi pölyn, siitepölyn sekä myrkyllisten aineiden (liima, maali) ja muiden hiukkasten haitalliset vaikutukset.
Lämpötila- ja kosteusanturit.
Kosketusnestekidenäyttö, joka näyttää puhalluksen voimakkuuden, lämpötilan, kosteuden, ilmanlaadun, ajastimen.
Toimii automaattisesti ja säästää energiaa.
Lastensuoja: tämän painikkeen painaminen estää laitteen muut ohjauspainikkeet, paitsi ON/OFF-painikkeen.
Kaukosäädin: laitetta voidaan ohjata kaukosäätimellä, jota on helppo käyttää.
Ajastin: tätä toimintoa voidaan käyttää, kun laite on päällä, on mahdollista asettaa laitteen toiminta-aika 1, 4 ja 8 tunniksi. Valo syttyy, kun ajastin aktivoidaan. Asetetun ajan jälkeen laite sammuu automaattisesti.
Tuulettimen nopeusasetus: Valitse tuulettimen nopeus matalasta, normaalista, korkeasta ja automaattisesta. Valittu nopeus ilmaistaan LED-valolla.
Pölytunnistin: ilmanlaadusta riippuen tuulettimen nopeus säädetään automaattisesti oikean tasapainon saavuttamiseksi mahdollisimman nopeasti.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut