Tietoa
Tuoteluettelo

Hedelmien kuivausrumpu LeQuip LD-918

 
Viite
307321
154,43 €
 
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LeQuip
Mitat (KxLxS), cm -
Lavojen lukumäärä 6
Väri Harmaa
Teho + 0,5 kW
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Hedelmien kuivausrummut
Hedelmien kuivausrumpu LeQuip LD-918
154,43 €

Hedelmien/marjojen kuivausrumpu Urtica LD-918

Pidätkö kuivatuista hedelmistä välipalana vai tien päällä? Valmistamiesi ruokien salaisuus on omat kuivatut sienet, vihannekset ja erilaiset yrtit, joista pienikin määrä antaa erikoisen maun? Tästä lähtien kuivaat haluamasi ruoan paljon nopeammin ammattimaisella Urtica Filter Pro -ruoankuivaimella.

RUOAN KUIVAAMINEN PITOI RUOAN TERVEELLISESTI PITKEMMÄN AIKAN

Ruoankuivaimella kuivattaessa ruoka ei altistu korkeille lämpötiloille, kuten purkituksessa. Kuivauksen aikana kosteus poistuu, mikä estää elintarvikkeiden nopean pilaantumisen. Myös tällaiset tuotteet on helppo säilyttää ja käyttää myöhemmin, ei tarvitse pelätä ruoan pilaantumista, päinvastoin, minulla ei ole pakasteruokaa sähkökatkon varalta. Kuivaus säilyttää kaikki hyödylliset ravintoaineet, tuotteet ovat luontaisesti makeita, tuoksuvia ja herkullisia, koska luonnollinen sokeri tiivistyy kosteuden poistamisen jälkeen ja vahvistaa näitä ominaisuuksia.

PUHDAS ILMAN SUODATUSJÄRJESTELMÄ

Ruoka altistetaan patentoidulle Clean Air -ilmansuodatusjärjestelmälle. Urtica Filter Pro -kuivain suodattaa ilman, joten kuivattavaan ruokaan ei pääse epäpuhtauksia. Ilma imetään alhaalta suodattimen läpi, mutta kuivausrummun pohjaa ei lämmitetä. Kun ilma nousee, se vapauttaa kosteutta kuivausrummun yläosassa olevan tuuletusaukon kautta ja laskee jälleen alas, mikä vähentää sähkönkulutusta merkittävästi.
* On suositeltavaa vaihtaa ilmansuodatin 3-5 kuukauden välein, kun laitetta käytetään 10 tuntia päivässä.

ASETUKSET DIGITAALISESTI

Urtica FilterPro -ruoankuivain on digitaalisesti ohjattu. Mikroprosessoriohjattu lämpöanturi stabiloi kuivausaineen. Koska lämpötilan säätö on 35 ºC - 70 ºC, voit kuivata tuotteita tehokkaammin valitsemalla halutun lämpötilan. Tämä varmistaa tarkat tulokset. Urtica FilterPro -kuivaimella voit valita halutun lämpötilan lisäksi myös tarkan kuivausajan, joka on jopa 99 tuntia. Tästä syystä voit ottaa aikaa itsellesi etkä seiso tämän keittiökoneen vieressä odottamassa sen sammuttamista. Ja hiljainen toiminta ei aiheuta epämukavuutta sinulle ja ympärilläsi oleville.

ERITTÄIN HELPPO KÄYTTÄÄ

Ruoankuivaajan Urtica FilterPro käyttö on erittäin helppoa ja helppoa - sinun tarvitsee vain leikata ruoka halutun kokoisiksi viipaleiksi, asettaa ne tarjottimille ja asettaa haluttu lämpötila ja aika. Ruoankuivaaja hoitaa loput.

KUIVAA KAIKKI!

Laadukas, helppokäyttöinen ja energiaa säästävä kuivausrumpu Urtica FilterPro mahdollistaa vihannesten, hedelmien, marjojen, eri yrttien, teeyrttien, leipien, lihan, kalan, siipikarjan kuivaamisen ja jogurtin valmistamisen!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut