Tietoa
Tuoteluettelo

Hedelmäkuivurit

Bigbox.fi verkkokauppa Hedelmäkuivurit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Zyle, First Austria, Esperanza, Graef, Niewiadów. Hedelmäkuivurit hinta(t) alkaen 8,46 €. Bigbox.fi:ssä on yli 47 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Hedelmien kuivaajat

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa erikokoisia, erityyppisiä ja eri tehoisia kuivaimia hedelmille. Itse asiassa, hedelmien kuivaaja sopii ei vain hedelmille, vaan myös vihanneksille, marjoille, sienille, yrteille ja joillekin muille elintarvikkeille. Kuivaaminen on yksi vanhimmista ja luotettavimmista elintarvikkeiden säilytystavoista. Kuivaus suojaa bakteereilta ja auttaa elintarvikkeita saavuttamaan tarvittavat ominaisuudet tai valmistelemaan ne käyttöön paremmin.

No, miten tietää, mikä hedelmien, vihannesten, sienten, marjojen tai muiden elintarvikkeiden kuivaaja on paras? Miten valita hedelmien kuivaaja ostettaessa verkosta ja mitkä ovat niiden edut?

Aloita aina valinta koosta. Lähes kaikissa kuivaajissa on sisäpuolella tarjottimia, jotka järjestetään kerroksiin. Mitä suurempi kuivain, sitä enemmän niitä mahtuu sisälle ja sitä enemmän ruokaa voidaan kuivata. Suurin laite ei kuitenkaan ole aina taloudellisesti järkevin ostos, koska sen teho saattaa joskus olla liiallinen ja se voi kuluttaa liikaa energiaa, eikä se ole käytännöllinen. Ota huomioon myös seuraavat tekijät ennen ostamista: Kuuman ilman jakautumisen ja ilmavirran hallinnan tyyppi - tasainen kuuman ilman jakautuminen on välttämätöntä, koska jotkut elintarvikkeet vaativat enemmän lämpöä, toiset vähemmän. On parasta napsauttaa tuotetta ja tarkastella sen kuvausta ja/tai arvioida, mitä valmistaja kirjoittaa tästä tuotteesta.Käyttömukavuus - useimmat kuivaimet ovat hyvin yksinkertaisia, helposti hallittavia laitteita. Jotkut toiminnot kuitenkin helpottavat huomattavasti käyttöä. Jos laite on suunniteltu mukavasti ja se on helppo puhdistaa, sinun ei tarvitse usein vaihtaa tarjottimien paikkoja ja/tai tehdä puhdistusta. Sellaiset toiminnot kuin: termostaatti, ajastin ja automaattinen sammutus lisäävät huomattavasti mukavuutta.Hinta - täysin henkilökohtainen valinta. Muista, että suurempi (esim. 700W teho ja 9 tarjotinta, verrattuna 400W tehoon ja 4 tarjottimeen) maksaa lähes aina enemmän.Lisävarusteet - joskus tarvitset lisää tarjottimia tai muita lisävarusteita.Melu - useimmissa elintarvikkeiden kuivaajissa on myös tuulettimet. Tämän vuoksi ne päästävät jonkin verran ääntä. Vaikka mikään sähkökuivain ei voi olla meluisa, on aina kannattavaa investoida laitteeseen, joka toimii tavallista hiljaisemmin.

Mitä tulee elintarvikkeiden kuivauksen hyötyihin, on mainittava, että se: on terveellistä ja ravitsevaa, täysin luonnollista, ei sisällä tarpeettomia lisäaineita, sokeria tai säilöntäaineita, sisältää paljon antioksidantteja ja kuituja, sopii hyvin kasviperäisiin ruokavalioihin, on vähän bakteereita ja saastumisriski, vähentää hukkaan menevän ruoan määrää, syöt pienemmissä annoksissa.

Lisäksi, jos haluat ostaa keittiö- ja kodinkoneita halvemmalla kuin tavallinen hinta, älä epäröi tilata uutiskirjettämme. Sen lukevat ihmiset saavat ensimmäisenä tietoa alennetuista tuotteista ja saavat tietoa, jos kodinkoneita (mukaan lukien kuivaajat), myydään tarjouksessa.