Tietoa
Tuoteluettelo

SCHLEICH HORSE CLUB Akhaltek-rodun ori

 
Viite
3092058
14,05 €
 
Toimitus: 9-12 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja SCHLEICH
Ikä 3+
CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus VAROITUS! Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Figuurit ja eläimet
Schleich uskoo, että luovuuden edistäminen ja mielikuvituksen stimulointi ovat tärkeimpiä asioita, jotka lapselle voidaan antaa. Schleich-figuurit täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset moitteettomalla suunnittelulla ja tarkkuudella. Schleich Horse Club -malliston Akhaltek-oriilla on pitkä ja kapea kaula, minkä vuoksi hän kävelee aina pää pystyssä. Tämä kaunotar on täydellinen lisä hevoskokoelmaasi!
Tämän tuotteen asiakasarvostelut