Tietoa
Tuoteluettelo

Älykello Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm musta R890

 
Viite
2020254
169,99 €
 
Toimitus: 5-6 t.k.
Varastossa
Tavaravakuutus
Tavaravakuutus 1 vuosi
tai
Tavaravakuutus 2 vuosi
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Samsung
Akkutyyppi 350 mAh
Näytön tyyppi Super AMOLED
Näytön resoluutio 450x450
Happi veressä On
GPS tyyppi GPS Glonass Galileo Beidou
Mobiiliyhteys + Ei ole
Kellon tyyppi Katsella
Sykemittari On
GPS On
Käyttömuisti, RAM 1.5 GB
Yhteys Bluetooth
Vedenpitävyys + IP68
Akun kesto Jopa 40 tuntia
Kosketusnäyttö + Kyllä
Herätyskellon toiminto + Kyllä
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Älykkäät kellot
Älykello Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm musta R890
169,99 €

Kello SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic, musta, 46 mm


Kello, joka tuntee sinut parhaiten

Useimmat meistä haluavat oppia lisää itsestämme, jotta meistä tulee paras versio itsestämme. Siksi suunnittelimme täysin uuden Galaxy Watch4 Classicin kumppaniksi matkallasi kohti terveellisempää elämää


Tämä pyörivä näkymätön reunus pyörii enemmän kuin pää

Jotkut ulkoasut ovat ajattomia, kuten Galaxy Watch4 Classicin pyörivä näkymätön kehys ja kirkas näyttö. Hienostunut muotoilu lisää hienostuneisuutta ranteeseesi, kun taas korkealuokkaiset ruostumattomat teräsmateriaalit ilmaisevat tehokkaan ja intuitiivisen toimivuuden.


Mittaa verenpaineesi käyttämällä optista sykeanturia, jota kutsutaan PPG-sensoriksi. EKG-mittaus. Mittaa EKG sähköisellä sydänsensorilla.


Kiinni ja mene

Tunnet olosi mukavaksi koko päivän Ridge Sports Bandin kanssa. Fluorielastomeerimateriaalin ansiosta hihna on kestävä ja hienkestävä, sopii tiukasti ranteeseen ja sopii aktiiviseen elämäntyyliin.


Uusi päivä. Uusi kellotaulu

Valitse analogiset tai digitaaliset kellotaulut erilaisilla taustoilla, fonteilla ja väreillä makusi, sään tai tilanteen mukaan. Piristä kellotaulujasi AR-emojeilla, jotka ilmaisevat tyyliäsi, ja animoiduilla grafiikoilla, jotka osoittavat mitä teet, kuten juoksut tai kuuntelet musiikkia.


Älä kuuntele vain kehoasi. Tutustu häneen

Seuraa kuntosi edistymistä ensimmäisellä älykellolla, joka mittaa kätevästi kehon koostumusta. Selvitä kehon rasvaprosenttisi, luustolihasprosenttisi, kehon vesiprosenttisi ja paljon muuta auttaaksesi sinua saavuttamaan tavoitteesi. Samsung BioActive -sensori ja nopein sirumme ovat Galaxy Watchin tähän mennessä suurin innovaatio.


Nimeä harjoitus. Se voidaan havaita

Nauti jokaisesta vaiheesta ystäviesi ja perheesi kanssa Galaxy Watch4 Classicin avulla. Seuraa askeleitasi ja kilpaile ystäviesi kanssa hauskoissa kilpailuissa pikaviestitaululla. Haasteiden mukana tulee merkit ja pistejärjestelmä, joka tekee harjoituksesta hauskaa, motivoivaa ja sosiaalisesti palkitsevaa.


Koulutuskaverit tukevat sinua

Nauti jokaisesta vaiheesta ystäviesi ja perheesi kanssa Galaxy Watch4 Classicin avulla. Seuraa askeleitasi ja kilpaile ystäviesi kanssa hauskoissa kilpailuissa pikaviestitaululla. Haasteiden mukana tulee merkit ja pistejärjestelmä, joka tekee harjoituksesta hauskaa, motivoivaa ja sosiaalisesti palkitsevaa.


Kaikki tiedot, joita sydämesi kaipaa

Tutustu Samsung BioActive -anturiin, joka mittaa EKG:n ja verenpainetta reaaliajassa. Ensimmäisen kalibroinnin jälkeen anturit tarkistavat verenpaineen nopeasti. Lisäksi EKG:n avulla voit tarkistaa epänormaalin sykkeen ja rytmin ja lähettää tiedot suoraan puhelimeesi jakamista varten.


Galaxy Watchin kattavin unianalyysi

Unenseuranta havaitsee ja analysoi kattavasti univaiheesi lepääessäsi. Kehittyneiden mittausominaisuuksien avulla voit tarkistaa veren happipitoisuudet ja kuorsausmallit (jos kuorsaat). Lisäksi saat National Sleep Foundationilta edistyneitä näkemyksiä paremmasta unen laadusta ja kestosta.


Hän on todellinen joukkueen jäsen

Ensimmäinen Samsungin Wear OS -älykello. Galaxy Watch4 Classic tarjoaa saumattoman pääsyn suosikkisovelluksiisi ranteessasi. Laaja valikoima sovelluksia musiikin suoratoistosta mihin tahansa sovelluksiin valtavasta terveys- ja kuntoilusovelluskirjastostamme.


Sopii hyvin muiden kanssa

Galaxy Watch4 Classic on varustettu Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmällä, joten voit yhdistää saumattomasti Samsung Galaxy -laitteisiin. Ohjaa ANC:tä Galaxy Buds2:lla tai käynnistä sovelluksia puhelimessasi suoraan kellosta. Lisäominaisuudet, kuten kompassi, tekevät Galaxy Watch4 Classicista vieläkin kekseliäisemmän.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut