Tietoa
Tuoteluettelo

Vedenkeitin ja leivänpaahdinsarja Novis K1/T2 cream

 
Viite
2026735
233,26 €
41,05 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 233,26 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 41,05 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 246,29 €.
Toimitus: 3-6 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Novis
Kapasiteetti, l 1.6
Äänimerkki + Ei
Suoja ylikuumenemista vastaan + Joo
Lämmityselementti + Piilotettu
Vesitason ilmaisin + On
Rungon materiaali + Ruostumaton teräs
Lämmöntukitoiminto + Ei
Automaattinen virrankatkaisu + Joo
Väri Kermainen
Teho + 2200W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Vedenkeittimet
Vedenkeitin ja leivänpaahdinsarja Novis K1/T2 cream
233,26 €

NOVIS | K1 vedenkeitin


Aloita aamusi herkullisella teekupillisella, tyylikkään NOVIS-teekannun kera. Siitä tulee paitsi nautinto aamulla, myös korvaamaton osa keittiön sisustusta. Novis-vedenkeittimet on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten täydellisesti ergonomisesta kahvasta tippakärkeen. Laadukas metallirunko takaa kestävyyden ja automaattinen höyrynpysäytys varmistaa alhaisen energiankulutuksen. Jokaisessa vedenkeittimessä on integroitu suodatin, ja sen suuren aukon ansiosta se on helppo ja nopea puhdistaa.


NOVIS | T2 leivänpaahdin


Suunniteltu tyylikkääseen ja yksinkertaiseen asumiseen. Uusi leivänpaahdin tekee jokaisesta aamusta aamiaispöydässä vieläkin ikimuistoisemman rapealla ja lämpimällä croissantilla, bagelilla tai leipäpalalla.


Novis-leivänpaahdin mahdollistaa leivän paahtamisen molemmilta puolilta tai vain toiselta puolelta, ja voit säätää paahtamisen tehon itse. Leivänpaahdin erottuu myös "pop-up"-toiminnostaan, jonka avulla leipäviipaleet voivat ponnahtaa ylös, mikä luo edullisemmat olosuhteet ohuempien viipaleiden poistamiselle. Leivänpaahtimen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa taatun kestävyyden, ja hienostunut muotoilu valaistuilla painikkeilla mukautuu jokaisen keittiöön ja siitä tulee korvaamaton lisävaruste.


Voit valita 3 väristä - kirkkaan punainen, sileä musta tai klassinen kerma.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut