Tietoa
Tuoteluettelo

Höyrygeneraattori LAURASTAR LIFT PLUS, sininen

 
Viite
333273
538,92 €
94,84 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 538,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 94,84 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 569,01 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Laurastar
Pystysuora höyryvirtaus + 3,5 bar
Teho + 2200W
Tuotekategoria Vaatteiden höyrystimet
Höyrygeneraattori LAURASTAR LIFT PLUS, sininen
538,92 €
Tunne silityksen vapaus sveitsiläisellä Laurastar Lift Plus -höyrygeneraattorilla! Kannettava höyrystin sisältää kaikki laatu-, tarkkuus- ja estetiikkastandardit, jotka tekevät sveitsiläisestä käsityöstä maailmanlaajuisen standardin. "Laurastar Lift Plus" on ensimmäinen erittäin kevyt ja kompakti höyrynkehitin integroidulla kahvalla, jonka avulla voit viedä laitteen sinne, missä silitys on sinulle sopivin. Laurastar Lift Plus silittää tehokkaasti sekä pystysuoraan ripustetut vaatteet että perinteisesti silityslaudalla silityt paidat. Tuotteen erittäin muodikas muotoilu palkittiin kansainvälisellä Red Dot -muotoilupalkinnolla.

Laurastar on maailmankuulu silitysasiantuntija, joka ei lakkaa hämmästyttämästä innovatiivisilla teknologioilla ja laajentaa jatkuvasti silityksen täydellisyyden rajoja. Yksi Laurastarin innovaatioista on automaattinen höyryn syöttö lyhyillä pulsseilla. Tämä tekniikka varmistaa optimaalisen höyryn jakautumisen ja täydellisen silitystuloksen säilyttäen kankaan rakenteen ja värin.

Toinen ainutlaatuinen Laurastarin patentoitu tekniikka on aktiivinen 3D-rautapohja. Tasaisesti jakautunut höyry tasoittaa ryppyjä yhdellä liikkeellä ja palauttaa kankaan kuidut, jotta vaatteet näyttävät uusilta pidempään. Yhden lämmitetyn vesipisaran tilavuus kasvaa jopa 1600-kertaiseksi. Nopeasti lämmitetty kaksinkertainen kuivahöyry saavuttaa useita kangaskerroksia kerralla. Lisäksi höyry leviää 15 kertaa nopeammin kuin tavallisen silitysraudan höyry. Laurastar-ammattitason silityspohjan höyry on erittäin herkkää ja tehokasta ja sopii kaikentyyppisten kankaiden silittämiseen. Ja pohjan sulavalinjainen muoto varmistaa, ettei ei-toivottuja taitoksia silittämisen aikana tapahdu. Käyttämällä Laurastarin hygieenistä Dry Ultra Fine Steam -höyryä (DMS), joka jättää kankaat täydellisesti kuiviksi, yksinkertainen silitysmenetelmä poistaa luonnollisesti 99,999 % bakteereista, sienistä ja pölypunkeista. Se on ihanteellinen ja ympäristöystävällinen tapa pitää vauvan ja lasten pyykki puhtaana ja hygieenisenä. Uusi hiljainen pumppu on myös integroitu - jopa 5 dB vähemmän melua.

Laurastar Lift Plus:lla saavutat täydellisen silitystuloksen hetkessä. Laurastar Lift Plus on valmis töihin vain 3 minuutissa. Automaattisen pysäytystoiminnon ansiosta generaattori sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua, kun sitä ei käytetä.


KUIVA JA ERITTÄIN HIENO 150°C HÖYRY TAPAA 100 % PÖLYPUKKEJA, 99,9 % BAKTEERIA JA VIRUKSIÄ*, JOKA KESTÄVÄT 30 JA 40°C PESUSYKSIÄ JA ESTÄVÄT ALLERGIAT.
*Vahvistettu Sveitsissä Scitec Research SA:n laboratoriossa tehdyssä tieteellisessä tutkimuksessa.
3D-rautapohja estää rypistymistä.
Tuotteen ainutlaatuisen ergonomian ansiosta laite on helppo koota, siirtää paikasta toiseen ja valmistaa vain 3 minuutissa.
Sykkivä höyry optimaaliseen silitykseen.

Pääparametrit:
Höyryn paine - vakio 3,5 bar
Silitysaika on määrittelemätön
Teho - 2200W
Lämmitysilmaisin - on

Rauta:
Rautapohja - alumiinia, kiillotettu viimeistely
Rautateline - on
Raudan paino - 1 kg

Vesisäiliö:
Vesisäiliön tilavuus ~ 1,1 l
Näkyvä vedenkorkeus - kyllä
Tyhjän vesisäiliön merkkivalo - on
Vesisäiliön kahva löytyy

Kalkinpoisto:
On kalkinpoistojärjestelmä
Kalkinpoistojärjestelmän tyyppi - kalkinpoistosuodatin

Mitat ja paino:
Mitat (K x L x K) - 45 x 28 x 28 cm
Virtajohdon pituus on 2,3 m
Letkun pituus - 1,95 m
Kokonaispaino - 5,5 kg

Ominaisuudet: kätevä kantokahva, rautainen säilytyslokero, letkun säilytyslokero, irrotettava vesisäiliö, helppo asentaa, lämmönkestävä rautajalusta.

Erikoisominaisuudet: vesisäiliö sisävalolla, automaattinen virtajohdon pidennys.

Lisävarusteet: kalkinpoistosuodatin (1x), letkunpidike, suojaava rautatyyny herkille kankaille.
Laurastar
Tämän tuotteen asiakasarvostelut