Tietoa
Tuoteluettelo

Uuni AEG BPE748380B

704,48 €
123,97 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 704,48 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 123,97 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 743,82 €.
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
Laajennettu takuu
Laajennettu takuu 1 vuosi
tai
Laajennettu takuu 2 vuosi
tai
Laajennettu takuu 3 vuosi
tai
Lisäpalvelut (enintään 85 kg)
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 69,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 55,99 € )

8000-sarjan "AssistedCooking" -uunissa on integroitu reseptiluettelo, jonka avulla voit valmistaa minkä tahansa ruoan helposti ja tarkasti. Uunissa on myös ruokalämpömittari, jolla seurataan ruoan sisälämpötilaa. Luotettavat ja tarkat kypsennystulokset joka kerta.

Olipa kyseessä makea tai suolainen, AssistedCookingin avulla saat maun, josta nautit joka kerta. Digitaalinen ruoanlaittoavustaja, jolle yksinkertaisesti ilmoitat valmistettavan ruoan, ja se valitsee optimaaliset asetukset, jotta ruokasi valmistuu täydellisesti.

Ohjaa uuniasi etänä, opi kumppaneistamme ja saat jopa henkilökohtaista apua keittiössä – kaikki My AEG Kitchen -sovelluksella. Tällä tavalla Smart Kitchenin käyttäminen on entistä kätevämpää ja yksinkertaisempaa.

Mittaamalla tarkasti astian sisäisen lämpötilan, ruoka-anturi kertoo, milloin pihvi on kypsä verellä, medium vai well-done. Voit myös valmistaa kalaa ja vihanneksia haluamallasi tavalla.

EXCite-kosketusohjauspaneelista löydät helposti laajan valikoiman uunitoimintoja jokaiselle ruoalle. Sen avulla on myös helppo säätää uunin lämpötilaa ja aikaa. Lisäksi hän vastaa nopeasti ja antaa tärkeimmät tiedot.

Pyrolyyttisen puhdistustoiminnon ansiosta uunissa oleva lika, rasva ja ruokajäämät muuttuvat tuhkaksi, jonka voit helposti puhdistaa kostealla liinalla.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut